Sparle si soparle, 15.11.2021

duminică, 14 noiembrie 2021
  • Pe rolul Tribunalului Vâlcea, a fost înregistrat dosarul nr. 2920/90/2021, având ca reclamant firma SC Romeo Impex Com SRL și pârâți toți cei 12 consilieri locali din Râmnicu Vâlcea de la PNL și USR, primul termen fiind programat în data de 7 decembrie 2021. Reclamația a plecat de la faptul că în 4 (patru) ședințe de consiliu local a fost respins fără temei legal un PUZ care prevedea construirea unui clădiri în centrul municipiului. „Proiectul nostru, RAZ Tower, pentru care avem finalizată întreaga documentaţie tehnică, are în vedere edificarea unei clădiri mixte de spaţii comerciale, birouri şi locuinţe în centrul oraşului şi va fi arhitectural o clădire emblematică, dar în acelaşi timp contemporană pentru oraş şi centrul civic. Consilierii PNL şi USR nu sunt interesaţi de faptul că proiectul nostru RAZ Tower respectă toate condiţiile de legalitate şi a fost avizat anterior de către aparatul de specialitate din cadrul Primăriei. Mai mult, acest refuz este lipsit de orice motivaţie legală care ne-ar permite să remediem cumva proiectul nostru”, susțineau cei de la SC Romeo Impex Com SRL.

 

  • Bătaie de joc la adresa locuitorilor Râmnicului din partea semi-Guvernului Cîțu! Executivul a aprobat joi, printr-o hotărâre, alocarea a 310,42 miloane de lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului în vederea asigurării continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei în 31 de unităţi administrativ-teritoriale, din care municipiului Râmnicu Vâlcea i-a revenit sumă de... 6,8 miloane de lei. „Asigurăm continuitatea furnizării de energie termică în localităţi. Am asigurat resursele financiare necesare pentru acoperirea facturilor datorate către furnizori de autorităţile locale”, a declarat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, citat în comunicat.

 

  • Sâmbătă, Direcția Silvică Vâlcea a desfășurat într-o zi însorită de toamnă o acțiune de voluntariat cu Ocolul Silvic Călimănești, cu Primăria orașului Călimănești și Rotary Club Râmnicu Vâlcea. S-au plantat 50 de tei de talie mare în Parcul Central al orașului Călimănești, pentru întinerirea arborilor din parc. Au fost alături voluntari de toate vârstele care au participat și unii au învățat pentru prima dată cum se plantează un arbore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe