Rata de vaccinare a angajatilor Inspectoratului Scolar Judetean Valcea este 97,6% din totalul celor 42 de angajati

luni, 1 noiembrie 2021

Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Inspectoratului Scolar Judetean Valcea este 97,6% din totalul celor 42 de angajati.
La nivel national, judetul Covasna are cea mai mica rata de vaccinare a angajatilor din Inspectoratul Scolar, doar 50%, urmata indeaproape de Giurgiu, cu 55%. La polul opus sunt judete precum Cluj, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Neamt, Sibiu, Satu Mare sau Valcea, cu o rata egala sau peste 90%.
De remarcat faptul ca la Ministerul Educatiei, din 444 de angajati, rata de vaccinarea este de doar 66%. Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Ministerului Educatiei este 66% din totalul celor 444 angajati in aparatul central. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de peste 93%.
Valcea
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Inspectoratului Scolar Judetean Valcea este 97,6% din totalul celor 42 de angajati.
Nr. total personal  = 42
Nr. persoane vaccinate impotriva Covid-19 cu cel putin o doza = 41
Ponderea personalului vaccinat = 97,6%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe