O bătrână din Vâlcea, atacată crunt de câinii vecinului. Din nefericire, a murit din cauza sângerării abundente

miercuri, 24 noiembrie 2021

Femeie din Vâlcea atacată de câinii vecinului
O femeie în vârsta de 75 de ani a murit după ce a fost mușcată de câinii vecinului. S-a întâmplat în județul Vâlcea, iar cel care a anunțat poliția a fost stăpânul câinilor. Medicii au ajuns la fața locului de urgență, i-au acordat îngrijiri medicale victimei, însă a fost prea târziu.

Bătrână ucisă de câini

Incidentul a avut loc pe 24 noiembrie, în localitatea Stoenești din județul Vâlcea.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că cei doi câini maidanezi ai proprietarului au scăpat din lanț și au sărit la femeie. Aceasta a sângerat abundent și a murit din această cauză în cursul aceleiași zile. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, însă a decedat la spital ulterior. „Ieri, 24 noiembrie, poliţiştii Secţiei 9 Pietrari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat din comuna Stoeneşti, judeţul Vâlcea, cu privire la faptul că, vecina sa a fost atacată de câinii săi, rasa metiş, provocându-i mai multe leziuni.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior aceasta decedând. Cadavrul victimei a fost preluat de către reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, în vedere efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Victima a decedat ulterior

Cadavrul victimei a fost preluat de către reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Vâlcea pentru a efectua necropsia. Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

De asemenea, bătrâna ar fi murit din cauza unui stop cardio-respirator, din cauza spaimei, cel mai probabil, potrivit reprezentanților ISU Vâlcea. Medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă femeia a decedat ulterior în ambulanța SAJ Vâlcea.

Sursa: adevarul.ro

„În cauză, se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, se mai arată în informarea oamenilor legii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe