Lucrările de infrastructură de pe Dealu Negru bat pasul pe loc. Traficul greu e dat peste cap

marți, 16 noiembrie 2021

Din cauza unei lucrări de infrastructură pe Dealu Negru, care se întinde pe circa 200-300 m, traficul greu s-a deviat de la Râmnicu Valcea la Piteşti pe ruta Drăgăşani-Slatina. Fiind drum principal, această deviere dă mari bătăi de cap firmelor de transport, care sunt nevoite să facă un ocol de aproape 100 km pentru a ajunge de la Vâlcea la Piteşti sau la Bucureşti - informeaza traficmedia.ro

Din păcate, în ciuda priorităţii pe care ar fi trebui să o aibă finalizarea acestei lucrări, nu se lucrează noaptea sau în week-end, astfel că ritmul este lent.

Cărăuşii sunt serios afectaţi de impactul major pe care îl are această deviere în costul de transport, iar cei care au curse regulate pe ruta Râmnicu Vâlcea-Piteşti şi care şi-au negociat contractele pe anumite tarife sunt în imposibilitatea de ajustare a preţurilor în consecinţă.

În plus, pe lângă ocolul în sine, sunt curse la contract care nu se mai pot face cu un singur şofer, din cauza depăşirii programului de condus, ceea ce determină alte costuri suplimentare.

Peste toate, mai sunt şi problemele ce ţin de starea proastă a drumurilor din România: pe centura oraşului Drăgăşani sunt zone unde nu pot trece două camioane în acelaşi timp unul pe lângă altul, iar la Slatina se lucrează la drum şi este şi aşa foarte aglomerat. În aceste condiţii, urgentarea lucrărilor de pe Dealu Negru este vitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe