Constantin Radulescu: Demers comun cu liderii principalelor sindicate pentru revitalizarea stațiunilor Vidra și Voineasa

sâmbătă, 6 noiembrie 2021

“Am avut plăcerea să fiu gazda unei întâlniri cu liderii principalelor sindicate și confederații sindicale din România, tema de discuție fiind turismul din nordul județului Vâlcea, mai exact din zona Voineasa.

Din delegația sindicală prezentă la CJ Vâlcea au făcut parte: Bogdan Hosu – președinte Cartel Alfa, Dumitru Costin – președinte BNS, Leonard Bărăscu- președinte CNSLR Frăția, dar și alți reprezentanți importanți ai celor mai cunoscute blocuri sindicale din țară.

CJ Vâlcea nu are nicio proprietate în zonă, însă putem fi noi cei care să îi aducem la aceeași masă pe toți factorii implicați, într-un demers comun: revitalizarea stațiunilor Vidra și Voineasa, lucru care s-a și întâmplat astăzi.

În ceea ce privește implicarea CJ Vâlcea și sprijinul nostru concret, am discutat cu domnul primar din Voineasa, Gabriel Năstăsescu, să preluăm și să modernizăm drumul care pleacă din intersecția cu DN7 A și ajunge în stațiunea Vidra.

De asemenea, vom demara procedurile pentru ca, pe viitor, să avem o mai bună semnalizare pentru partea de publicitate de stațiune, care este o problemă comună a tuturor stațiunilor din România.

Ne-am propus chiar și organizarea unui festival pentru tineri la Voineasa. Iar la următoarea întâlnire, vom aborda, documentat și pragmatic, posibilitatea înființării unui cluster, prin care să putem promova investiții în turism și să contribuim la revitalizarea unor stațiuni emblematice, așa cum sunt Voineasa sau Vidra” – a declarat președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe