Sparle si soparle, 07.10.2021

miercuri, 6 octombrie 2021
 • În cadrul unei emisiuni de dezbateri de la o televiziune locală, consilierul local PSD Remus Grigorescu (directorul Bibliotecii Județene) l-a făcut „de cacao” pe viceprimarul liberal al Râmnicului, Virgil Pîrvulescu. Vizibil emoționat după aflarea veștii despre moțiunea de cenzură (emisunea a avut loc marți, la câteva minute de la votul din Parlament), Pîrvulescu a îndrugat ceva despre mai mulți membri PNL Vâlcea, pe care i-a acuzat că „își spală rufele în public”, dar și despre „realizările” sale, după peste 1 an de la alegerile locale și 11 luni de când este viceprimar. Consilierul local Remus Grigorescu a rămas dator să-i reamintească lui Virgil Pîrvulescu că a ajuns în fotoliul de viceprimar și cu voturile consilierilor USR, pe care acum... îi înjură pe la toate colțurile.

 

 • Vești bune! Curtea de Apel Pitești a respins cererea primarului din Berbești, Milorad Cumpănășoiu, de sesizare a Curții Constituționale în procesul de incompatibilitate cu Agenția Națională de Integritate: „Respinge cererea de sesizare a CCR cu privire la neconstituţionalitatea art.25 din Legea nr.176/2010, a art.160 alin.1 lit.b din OUG nr. 57/2019 şi art .228 alin. 5 din OUG nr. 57/2019 ca inadmisibilă. Cu recurs în 48 ore de la pronunţare. Pronunţată conform art.402 Cod pr.civ. Amână cauza la data de 19 octombrie 2021”. În luna februarie acest an, ANI a constatat starea de incompatibilitate în cazul primarului orașului Berbești, ipochimenul de Cumpănășoiu, deoarece, în perioada 10 iunie 2017-10 mai 2018, a exercitat simultan cu funcţia de consilier local şi funcţiile de director în cadrul unei societăţi comerciale al cărei acţionar unic este Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

 • O întâlnire organizată la Mănăstirea Cozia, judeţul Vâlcea, între patronate şi autorităţi pe tema turismului a scos la iveală nu doar problemele cu care se confruntă acest sector, dar şi soluţii ce pot fi aplicate mai ales în pandemie. Staţiunile balneoclimaterice cu care a fost înzestrat judeţul Vâlcea reprezintă una dintre cele mai importante soluţii pentru turismul din România, mai ales pe timp de pandemie, consideră patronatele. Patronatele din turismul vâlcean sunt convinse că staţiunile balneare pot deveni adevărate „fabrici de sănătate”, mai ales pe timp de pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Sparle si soparle, 07.10.2021”

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • https://www.mocanuvicentiu.ro/
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe