Râmnicu Vâlcea are un nou restaurant McDonald’s. Cu ce vine acesta nou?

miercuri, 20 octombrie 2021

 

 

Vești bune pentru vâlcenii iubitori ai produselor McDonald’s: pe 18 octombrie s-a deschis un nou restaurant în municipiu.

Noul restaurant de tip Drive-Thru este situat pe Bulevardul Dem Rădulescu, numărul 2-14, și este printre cele mai moderne unități McDonald’s din țară, fiind prevăzut cu ecrane digitale pentru prezentarea produselor pe linia de drive și în restaurant.

Acesta integrează cea mai nouă tehnologie McDonald’s, prin intermediul celor 6 kiosk-uri digitale de comandă, oferindu-le astfel clienților posibilitatea să își aleagă produsele preferate rapid și ușor, să adauge extra ingrediente, să plătească cu cardul bancar sau contactless și să scaneze ofertele speciale disponibile în aplicația McDonald’s. Mai mult decât atât, clienții pot scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația de mobil, pentru a aduna puncte de loialitate în schimbul cărora pot obține produse și meniuri din partea casei. În plus, în parcarea restaurantului, oaspeții vor avea locuri de parcare dotate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Odată cu noul restaurant McDonald’s din oraș, se vor crea și 70 de locuri de muncă. Capacitatea unității este generoasă, aceasta dispunând de 95 de locuri în interior și de 72 de locuri pe terasă.

De asemenea, iubitorii de cafea pot opta acum pentru varianta McCafé, unde se pot bucura de o gamă variată de specialități, dar și de deserturi delicioase.

Programul de funcționare a noului restaurant respectă măsurile actuale impuse de autorități, iar acesta va fi deschis până la ora 24:00.

Ca în toate restaurantele McDonald’s din țară, sunt respectate cele mai stricte măsuri interne Siguranță+: angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante, sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Noua unitate McDonald’s este cea de-a 89-a pe care Premier Restaurants, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, o inaugurează pe plan local, în urma unei investiții în valoare de peste 9 milioane lei.

Pentru mai multe informații despre activitatea McDonald’s, accesați www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

McDonald's Râmnicu Vâlcea_foto 1 McDonald's Râmnicu Vâlcea_foto 2 McDonald's Râmnicu Vâlcea_foto 3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe