Produse foarte moderne pentru manichiuri profesionale!

luni, 25 octombrie 2021

 

Dacă ați decis să diversificați oferta de produse pentru manichiuri și pedichiuri din salonul dumneavoastră de înfrumusețare sau dacă ați deschis de curând, un astfel de cabinet și aveți nevoie de produse profesionale foarte bune care să va ajute să faceți față cu succes la solicitările clienților dumneavoastră, noi vă putem ajuta cu o recomandare interesantă.

Callipso.ro este numele unui important distribuitor produse manichiura care este deja foarte cunoscut în România în momentul de față. Simpatia multor persoane a fost câștigată datorită calității produselor, datorită prețurilor mici și datorită unei game foarte variate de produse care pot fi cumpărate dintr-un singur loc, plătind doar o singură dată cheltuielile de transport. Prezentăm câteva produse, pentru a vă da seama dacă acesta este locul potrivit de unde puteți începe să cumpărați lucruri utile pentru salonul dumneavoastră.

Oricum, rețineți faptul că oferta merită studiată în detaliu!

Pudră Acryl 3 în 1 ROSALIND

            Rosallind Dipping Powder este o pudră modernă de tip acryl. Ea este recomandată pentru modelele de manichiuri 3D și pentru colorarea unghiei. Pentru a realiza cu succes colorarea unghiilor, este nevoie și de o substanță tip bază, de un activator, de un Brush Restorer și de o soluție de top pentru final.

Pentru început se va aplica baza, apoi pudra. După ce se va îndepărta cu succes surplusul de pudră, puteți aplica la final activatorul și apoi soluția Top Coat. Aceasta va oferi și rezistență și un luciu foarte frumos unghiilor.

            Mai există și alte tipuri de pudra acryl de foarte bună calitate incluse în oferta magazinului online Callipso.ro. Pentru produsul prezentat, prețul este de doar 18.90 de lei. La comenzi mai mari de 75 de lei, magazinul oferă și un cadou surpriză!

Ojă semipermanentă 9D Cat Eyes CANNI 08

            Această ojă interesantă se aplică pe baza neagră. Se va folosi magnetul special Cat Eye.

Pentru a obține o manichiură rezistentă și foarte frumoasă, etapele de realizare trebuie respectate întocmai. La început, unghia se va pili bine cu ajutorul unui buffer sau cu ajutorul unei pile. Se îndepărtează foarte bine praful rezultat în urma pilirii și apoi se degresează foarte bine unghia. Ulterior se va aplica o bază (poate fi o bază de tip RUBBER a brad-ului CANNI) în strat foarte subțire. Aceasta se va usca cu ajutorul lămpii UV. Apoi se va aplica baza de culoare neagră. Pentru a obține modelul „Cat Eyes” va fi necesar să apropiați magnetul foarte aproape de unghie fără să o atingeți, însă. Uscarea ambelor straturi de ojă va trebui realizată cu ajutorul lămpilor UV.

            Prețul produsului este de doar 25 de lei. Timpul de uscare este de 1-2 minute pentru lampa UV și de 30 de secunde pentru lampa LED. Oja poate fi folosită 12 luni începând cu momentul deschiderii flaconului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe