Modernizarea drumurilor continuă la Vâlcea. Constantin Radulescu: "Kilometru cu kilometru, asfaltăm și drumul județean de la Ocnele Mari"

duminică, 24 octombrie 2021

Modernizarea drumurilor continuă către staţiunile din Vâlcea şi în plan este şi drumul județean de la Ocnele Mari

Un alt proiect îl reprezintă amenajarea unei baze de tratament și servicii, după cum spune preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

"Continuăm modernizarea drumurilor către stațiunile vâlcene! Kilometru cu kilometru, asfaltăm și drumul județean de la Ocnele Mari.

Îmi doresc ca orașul Ocnele Mari, această perlă a județului Vâlcea, să revină în circuitul turistic așa cum trebuie. Noi ne facem datoria și punem la punct drumul județean care traversează această frumoasă stațiune.

Colegii de la RAJDP au început lucrările de la intersecția cu DN 67, din zona Copăcelu, iar în prezent se toarnă al doilea kilometru de asfalt pe DJ 650 (strada A.I.Cuza).

Vom continua lucrările pentru că ne dorim ca localnicii, dar și cei care aleg să viziteze stațiunea, să circule în condiții de siguranță.

Pe lângă această investiție, mai avem un proiect comun cu administrația locală din Ocnele Mari.

Este vorba despre amenajarea unei baze de tratament și servicii, un proiect turistic care, odată finalizat, va contribui semnificativ la dezvoltarea orașului Ocnele Mari", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe