MIRCIA GUTĂU, REACȚIE LA SITUAȚIA MIZERABILĂ A LUI VIRGIL PÎRVULESCU

luni, 18 octombrie 2021
 

Viceprimarul Virgil Pîrvulescu ţine cu tot dinadinsul să etaleze public simptome din ce în ce mai îngrijorătoare, iar postările sale merită să fie incluse (alături de fişele altor pacienţi) în manualele studenţilor de la medicină!

Mai nou, viceprimarul liberal a început să se creadă un fel de "buricul pământului" (acuzându-mă că îl pândesc când pleacă în concediu ca să convoc şedinţe extraordinare de consiliu!), suferă de o clară manie a persecuţiei (toată lumea complotează să îi pună piedici şi de aceea nu se poate lăuda cu vreo realizare, oricât de mică!) şi se duce adânc în zona mitomaniei punând tot pe seama mea (!?!) decizia Agenţiei Naţionale de Integritate prin care este declarat incompatibil!

În faţa unei astfel de patologii îngrijorătoare, nu pot decât să îi urez neliniştitului viceprimar penelist însănătoşire cât mai grabnică!

Mircia Gutău/ Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “MIRCIA GUTĂU, REACȚIE LA SITUAȚIA MIZERABILĂ A LUI VIRGIL PÎRVULESCU”

  1. Cred ca solutia pentru a vedea daca viceprimarul virgilica minte mica , are ceva trebuie sa fie consultat de un medic veterinar pentru ca , la cit de bou este nu se stie daca un medic uman il poate trata cu sperante de insanatosire.
    La plavanica se respecta intocmai vorba romaneasca si anume. Fie prostul cit de prost , mintea vine dupa post. La asta cred ca nici postul nu-l mai face bine. Poate popa. Preotul , care?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe