Eugen Neata, deputat PSD de Valcea: Prioritatea social-democraților români

duminică, 24 octombrie 2021
Prioritatea social-democraților români.
Noi, cei din Partidul Social Democrat, urmărim cu consecvență obiectivele politice de stânga. Siguranța oamenilor, sub toate aspectele ei, socială și medicală, în primul rând. Nu ne este egal dacă oamenii au sau nu au acces la mijloace de supraviețuire.
Pentru social-democrați, dreptul la un loc de muncă trebuie sprijinit prin investiții făcute de stat și prin încurajarea investițiilor decise clar, la vedere, de o guvernare ceva mai curajoasă. Dreptul la protecție socială pentru cei aflați în nevoie, fie ea medicală sau socială, este, de asemenea, o obligație a statului și a celor care îl conduc. Dreptul la viață și la protecția vieții prin punerea la lucru a instituțiilor de stat este cu siguranță primul dintre toate. Traversăm o perioadă în care statul nu mai este decât o prezență firavă în domeniul protecției vieții cetățenilor săi. Nu statul ca persoană, pentru că nu există această persoană, ci persoanele pe care le-am trimis la comanda lui sub formă de președinte și de guvern. Cu toții s-au dovedit foarte puțin capabili să conducă statul român prin furtuna infectării cu coronavirus și cu crize economice fără precedent.
Partidul Social Democrat și-a făcut datoria politică și a trimis vechiul guvern acasă din motive de slabă guvernare în vremuri de mare restriște. Se pregătește acum un nou guvern, după voia președintelui. Preferința lui este în continuare în interiorul aceluiași grup politic pe care se pare că îl conduce cu mână de fier. Noi, cei din Partidul Social Democrat, suntem consecvenți cu crezul nostru politic și vom impune noului guvern să acorde o importanță sporită protecției sanitare și protecției sociale a cetățenilor acestei țări. Este prioritatea dintotdeauna a social-democraților români. Și singura condiție de pus în bătălia pe care omenirea însăși o dă pentru supraviețuire biologică și economică în vremurile pe care le traversăm.
Eugen Neata, deputat PSD de Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe