Două creşe noi vor fi construite în Râmnic prin programul Ministerului Dezvoltării

marți, 19 octombrie 2021

Consilierii locali din municipiul Ramnicu Valcea au aprobat marţi, în şedinţă extraordinară, predarea către Compania Naţională de Investiţii a două terenuri pe care vor fi construite două creşe moderne, aprobate luna trecută prin ‘Programul naţional de construcţii de interes public sau social’ al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Conform referatelor care însoţesc proiectele de hotărâre, pentru realizarea acestor obiective de investiţii, conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea a identificat şi va pune la dispoziţie o suprafaţă de teren de 10.250 metri pătraţi pe izlazul din cartierul Goranu şi 3.884 metri pătraţi pe strada Morilor.

Reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea au precizat că, pe lângă teren, municipalitatea va asigura şi finanţarea pentru racordarea la utilităţi şi după finalizarea lucrărilor va menţine creşele cel puţin 15 ani.

Municipiul Râmnicu Vâlcea s-a înscris în acest Program naţional de construire creşe cu trei astfel de obiective de investiţii, din care au fost aprobate două, o creşă mare şi una medie, care vor fi realizate de Compania Naţională de Investiţii, cu finanţare asigurată de Ministerul Dezvoltării.

Sursa: PRESSONLINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe