CNAIR și Poliția Rutieră au luat decizia închiderii circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina)

duminică, 10 octombrie 2021

 

Vineri, 08.10.2021, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei) și pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au luat decizia închiderii circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 - km 59+800). Precizăm că măsura închiderii temporare a circulației rutiere pe acest sector de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă.

Drumarii din cadrul districtului Rânca au efectuat în data de 9 octombrie o revizie pe DN 67C, Transalpina, pentru a se asigura că nu sunt participați la trafic blocați din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Reamintim faptul că sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului este închis, temporar, circulației publice. În zilele urmatoare, la munte, sunt prognozate temperaturi scăzute, sub -3⁰, și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER@CNADNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe