4 tone de deșeuri periculoase, descoperite în Lungesti

joi, 7 octombrie 2021

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat în comuna Lungești, 4 tone de deșeuri periculoase.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Vâlcea, polițiștii au efectuat, ieri, controale pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniul depozitării deșeurilor - anunta gds.ro

În urma verificărilor efectuate la un punct de lucru al unei societăți comerciale, în comuna Lungești, au fost constatate nereguli cu privire la deținerea și utilizarea substanțelor chimice, fiind identificate 65 de recipiente, în greutate totală de aproximativ 4 tone, cu substanțe toxice folosite la fabricarea lacurilor și vopselurilor, devenite deșeuri periculoase având termenele de valabilitate expirate, față de care nu s-au luat măsurile de eliminare totală.

A fost intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri’’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “4 tone de deșeuri periculoase, descoperite în Lungesti”

  1. Mi se pare suspect faptul ca se vorbeste de intocmirea unui dosar penal in loc ca personajul , la fel de toxic , sa fie incatusat direct sis a se gaseasca reteaua de impostori. Domnilor , chestia cu comisiile si verificarile sint deja perimate. Treceti la masuri ferme si ultimative. Numai asa stirpiti coruptia si impostura. Vorbele sint de prisos.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe