Uzina Mecanică Băbeni își va reduce capitalul social, până la suma de 1,1 milioane de lei

duminică, 26 septembrie 2021

 

Luni, 27 septembrie, va avea loc Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Uzina Mecanică Băbeni SA, pe ordinea de zi aflându-se următoarele propuneri: aprobarea reducerii capitalului social al SC Uzina Mecanică Băbeni SA, cu suma de 5,8 milioane de lei, respectiv de la 6,9 milioane de lei, la 1,1 milioane de lei, ce se va face prin reducerea valorii nominale a unei acţiuni, de la 2,5 lei, la 0,4 lei, capital social ce va fi împărţit în 2,76 milioane de acţiuni nominative; completarea Consiliului de Administraţie al SC Uzina Mecanică Băbeni SA, având în vedere demisia lui Cojocaru Mihai Tudor, membru al consiliului de administraţie.

În anul 2018, acționarii SC Uzina Mecanică Băbeni SA au aprobat majorarea capitalului social vărsat, de la suma de 3,57 milioane de lei, la suma de peste 6,9 milioane de lei. Tot SC Uzina Mecanică Băbeni SA a notificat Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, în conformitate cu prevederile din Legea nr. 31/1990 despre depunerea textului actualizat al actului constitutiv al societății, care a fost înregistrat sub nr. 28243.

SC Uzina Mecanică Băbeni SA a activat încă din anul 1981 în cadrul Centralei Industriale pentru Echipamente Speciale Bucureşti şi a funcţionat apoi ca sucursală a RATMIL Bucureşti şi a Companiei Naţionale Romarm Bucureşti, fiind înfiinţată ca societate comercială în baza Hotărârii de Guvern nr. 952/2001. În anul 2003, Ministerul Economiei a inițiat procesul de privatizare a SC Uzina Mecanică Băbeni SA, prin scoaterea la vânzare, prin negociere pe bază de oferte finale, îmbunătățite și irevocabile, a întregului pachet de acțiuni deținut de stat la societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe