Sparle si soparle, 27.09.2021

luni, 27 septembrie 2021
  • În ultima vreme, directorul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul”, Remus Grigorescu, a devenit un „mic latifundiar”, după achiziția a 7 terenuri agricole sau intravilane, cumpărate în 2019 și 2020 și amplasate în localitățile Măldărești (3), Păușești Măglași (2) și Râmnicu Vâlcea (2), conform ultimei declarații de avere. Proprietățile imobiliare ale lui Remus Grigorescu mai cuprind: 3 apartamente în Râmnicu Vâlcea, toate cumpărate în 2019, o casă de locuit în Măldărești, și un teren în Păușești Măglași, achiziționat în anul 2001. De la Biblioteca Județeană, Remus Grigorescu a ridicat suma de 750 milioane de lei vechi, sub formă de salarii, plus 130 milioane de lei vechi din indemnizații de la consiliul local, iar soția lui a încasat 250 de milioane de lei vechi din servicii de contabilitate de la diverse firme.

 

  • Prin Decizia nr. 804/2021, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis reînvestirea în funcţia de procuror şef al Secţiei urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 01.09.2021, a doamnei Ramona Măndică, procuror la această unitate de parchet. Prin Hotărârea nr. 2/11.05.2021 a colegiului de conducere al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea a fost avizată favorabil candidatura doamnei procuror Ramona Măndică pentru funcţia de conducere vizată din cadrul acestei unităţi de parchet, iar procurorii care funcţionează în cadrul acestei secţii au fost consultaţi în legătură cu candidatura depusă, exprimându-şi acordul.

 

  • Într-o intervenție avută la GSP Live, Dumitru Dragomir (vâlcean la origine), fostul președinte de la LPF, a spus despre premierul Florin Câțu că a jucat în tinerețe fotbal la Râmnicu Vâlcea, dar... nu a făcut nimic acum pentru sportul din județul Vâlcea. „Nu se poate așa ceva! Primul ministru a jucat și el fotbal pe la Vâlcea, și acum nu face nimic! Ministrul Sportului, du-te peste ei și faceți în fiecare orășel câte un teren sau două de iarbă, fraților”, a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii GSP Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe