Sparle si soparle, 09.09.2021

miercuri, 8 septembrie 2021
  • Potrivit declarației de avere, Marius Lumineanu, președintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, a câștigat anul trecut suma totală de 2,4 miliarde de lei vechi, din care, cea mai mare parte, din salariile de la instanța de judecată, în timp ce soția lui s-a mulțumit cu 210 milioane de lei vechi din calitatea de consilier juridic la Prefectura Vâlcea. La bănci, Marius Lumineanu deține depozite bancare în valoare de 1,7 miliarde de lei vechi, plus 5000 de euro, iar averea mai cuprinde două autovehicule (Audi Q5 și Dacia Logan), un apartament în Râmnicu Vâlcea (cumpărat în 2015) și trei terenuri intravilane sau agricole în comunele Nicolae Bălcescu și Costești.

 

  • După pensionarea fostului director Nicolae Vălimăreanu, la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea au fost numiţi director general provizoriu Radu Silviu şi director tehnic provizoriu Ghimiş Cristian. În vara acestui an, în urma desfăşurării procedurii de selecţie a candidaţilor pentru ocuparea posturilor de director general şi director tehnic în cadrul RAJDP Vâlcea, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, consiliul de administraţie a numit directorii regiei astfel: Radu Siviu - director general şi Ghimiș Cristian - director tehnic, pentru un mandat de 4 ani.

 

  • Avem veşti despre fostul şef al DNA, Călin Nistor. După anii în care a fost una dintre cele mai temute figuri din magistratură, Călin Nistor a ajuns un simplu avocat de ţară. Nu că asta ar fi ceva rău. Întors în avocatură după ieşirea la pensie, Călin Nistor şi-a deschis cabinet în satul Gănțulei din comuna Lungeşti, judeţul Vâlcea. O localitate aflată la vreo 60-70 de km distanţă de Râmnicu Vâlcea. Acum, asta nu înseamnă însă că fostul şef al DNA nu poate face bani frumoşi şi de acolo. Nu locaţia contează, ci pregătirea. Şi apropo de locaţie, Calin Nistor este foarte aproape de locurile de baştină ale şefului CSM Bogdan Mateescu, aşa că îl poate vizita pe acesta oricând în weekend-uri. Ştiţi că Bobi se duce acasă la tati, în Băile Govora, cam la fiecare final de săptămână. Şi cine ştie: poate mai deapănă amintiri, gen dosarul „Savarina”, notează luju.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe