Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea, Liliana Dorina Blidaru: 500 de copii au primit ghiozdane echipate cu rechizite și dulciuri

vineri, 17 septembrie 2021

Comunicat de presă

Un proiect peren, de suflet, al Rotary Club Râmnicu Vâlcea este "Ghiozdanul de școală", aflat la a 5-a editie.
În acest an, peste 500 de copii de la școlile Spiru Haret, Colonia Nuci, Ocnele Mari, Susani și Voicesti, precum și de la Fundația "Inima pentru inimă " au primit, în perioada 14-16 septembrie, vizita membrilor Rotary Club Râmnicu Vâlcea care le-au donat ghiozdane echipate cu rechizite și dulciuri.
Liliana Blidaru a ținut sa sublinieze că "scopul acestui proiect este sprijinirea procesului de educație a elevilor, contribuind astfel, într-o oarecare măsură la prevenirea abandonului școlar și la sprijinirea familiilor cu posibilități materiale reduse. Ne dorim sa aducem bucurie, să schimbăm în bine viețile semenilor noștri "
La realizarea proiectului au contribuit membrii clubului, sponsorii și tinerii de la Clubul Interact Râmnicu Vâlcea care au organizat puncte de colectare pentru rechizite în câteva librarii din oraș și de colectare dulciuri în magazinele Diana.
Multumiri donatorilor care au contribuit în punctele de colectare, sponsorilor principali: firmele Boromir,Topanel, Hotel Palace Govora cât și medicilor care au donat pentru acest proiect.
“Să servești pentru a schimba vieți”, deviza acestui an rotarian, este un privilegiu și vom continua acest proiect și altele destinate acestui scop.

Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2021-2022,
Liliana Dorina Blidaru

Screenshot_20210917-023653_Yahoo Mail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe