Percheziţii în Valcea, este vizată firma unui afacerist care exploata balastiere fără licenţă

sâmbătă, 18 septembrie 2021

Poliţiştii de la Investigarea Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi cu sprijinul unor structuri din alte opt judeţe au descins joi, 16 septembrie 2021, la 34 adrese din nouă judeţe. Se cercetează evaziune fiscală estimată în primă fază la aproape 3 milioane lei.

Au avut loc percheziţii la sediilor unor firme din judeţele Olt, Dolj, Argeş, Vâlcea, Prahova, Ilfov, Gorj, Caraş-Severin şi Teleorman, activităţile fiind desfăşurate în cadrul unui dosar penal  în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, executarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă şi continuarea activităţii după suspendarea acordului de mediu sau a autorizaţiei, respectiv a autorizaţiei integrate de mediu.  Vizat este un om de afaceri din Piatra-Olt care pe parcursul a 6 ani a continuat să exploateze balastierele deţinute deşi avea suspendat acordul de mediu.      „Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2011-2017, o societate comercială din judeţul Olt, ar fi desfăşurat activităţi miniere fără permis sau licenţă şi ar fi comercializat agregate minerale după suspendarea acordului de mediu, fără a plăti redevenţele miniere datorate. Societatea comercială este bănuită că ar fi cauzat un prejudiciu bugetului de stat de 2.861.215 de lei. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe documente“, a transmis IPJ Olt printr-un comunicat. Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul serviciilor de investigare a criminalităţii economice din judeţele Olt, Dolj, Argeş, Vâlcea, Prahova, Ilfov, Gorj, Caraş-Severin şi Teleorman.

Citeste mai mult: adev.ro/qzil5g

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Percheziţii în Valcea, este vizată firma unui afacerist care exploata balastiere fără licenţă”

 1. Parca ar fi singurul. S-a aprins focul acum pentru ca nu s-au mai dat comisioanele fapt ce-I deranjeaza pe smecheri. Cum credeti ca personaje rau famate – dar cu protective politica – au strins averi incomensurabile ca angajati la stat dar mai ales la ANAF. Unul dintre beneficiari este chiar virgilica cu mintea in vacant a si scoala la bariera dar bine infipt in mincatul de kkt. De fapt genul acesta de personaje este frecvent in rindul specialistilor din mafia galben portocalie – urmasa chiorului turnator si betivan ordinar. Apropos. Cine poate adduce in actualitate decizia civila care consfinteste desfiintarea pnl Istoric? In acest caz vom constata ca actualul pnl este de fapt gasca pdl si o mare mizerie. Sint amatori?
  Poate senatorul miau?

 • PUBLICITATE

 • https://www.mocanuvicentiu.ro/
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe