In unitățile sanitare din județul Vâlcea se află 115 persoane internate cu SARS-CoV-2

luni, 20 septembrie 2021

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea, de la începutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate 17.123 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 si 604 decese.

În prezent, în unitățile sanitare  din județul Vâlcea  se află 115  persoane  internate  cu SARS-CoV-2.

În acest moment, în județ,  există  patru  focare de SARS-CoV-2 inregistrate in cadrul unei institutii publice si a unor agenti economici.

În județ, în baza definiției de caz, a protocolului medical și a codului de caz atribuit de către DSP Vâlcea, până la această dată, au fost realizate 63.821  de teste prin tehnica RT-PCR. De asemenea, conform raportărilor laboratoarelor de analize, au fost recoltate, în regim screening și contra cost, 51.786  de teste în vederea identificării virusului SARS-CoV-2. În total au fost realizate 115.607  de teste în județul Vâlcea.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, în prezent, 242  persoane se află în carantină la domiciliu sau la locația declarată  și  278 persoane de află in izolare la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe