Deputatul Eugen Neață, prezent la Cupa Stoilești la fotbal. Cadou inedit oferit primarului Florin Ionescu

luni, 6 septembrie 2021

O cupă la fotbal care ne adună an de an

Mi-am petrecut acest sfârșit de săptămână la Stoilești. Acolo a avut loc un o competiție sportivă tradițională: Cupa Stoilești la fotbal.

La competiție s-au înscris echipele sătești din Urși, Geamăna, Stoilești și Bârsoiu.
A câștigat echipa din Urși. A făcut-o foarte categoric, învingând cu scoruri mari pe cele trei contracandidate. Își merită pe deplin cupa, premiile consistente oferite de primarul Florin Ionescu și, de ce nu, și mingile de fotbal pe care le-am oferit chiar eu.

neata-Stoilesti-fotbal

Pentru primarul Florin Ionescu am avut un tricou roșu cu numărul 10, pentru că este unul dintre cei mai harnici și mai performanți primari din județul Vâlcea.

Nu sunt multe locuri în care peste patruzeci de tineri să se adune pe un teren de fotbal local și să se întreacă bărbătește într-o competiție sportivă cu atâta bucurie, an de an. În vremurile pe care le trăim, tinerii sunt departe de locurile în care s-au născut, în multe cazuri foarte departe, peste mări și țări.

Este impresionant să vezi aceste zeci de băieți mobilizându-se periodic pentru a duce mai departe o tradiție locală care are ca obiectiv bucuria revederii periodice și nimic altceva. Sunt unul dintre ei, acum la cu totul altă vârstă, dar la fel de bucuros să revin periodic la Stoilești, locul copilăriei mele și al primilor pași în viață.

Un primar cum este Florin Ionescu are grijă ca la perioade cât mai scurte de timp să ne adune pe toți la evenimente locale și puteți vedea în postările mele anterioare cât de des a făcut acest lucru în ultimii ani. Sunt mândru de puterea lui de a face acest lucru, dar și de concetățenii mei, cei care se îngrijesc să fie mereu prezenți la toate evenimentele publice cum a fost și Cupa Stoilești la fotbal, ediția 2021, încheiată ca o adevărată sărbătoare locală.

Am petrecut un sfârșit de săptămână minunat cu ai mei, în comuna Stoilești.

Eugen Neață,

Deputat PSD Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe