Dacă ești din Vâlcea și tânjești la o sobă sau la un șemineu cu care să încălzești, dar și să impresionezi atunci căutarea ta a luat sfârșit!

vineri, 10 septembrie 2021

 

Atrași de ideea amenajării casei cu personalitatea unică și căldura specifică redată de magia unei sobe noi cu aspect rustic sau modern, ori de căldura somptuoaselor seminee valcea, în rândurile următoare, meșterii sibieni de la PEFOC, cu experiența lor vastă de peste 20 de ani în domeniul termicelor neconvenționale din România, ne prezintă într-o lumină nouă avantajele tehnologiilor de ultimă generație ce reușesc să confere soluțiilor tradiționale de odinioară, o nouă perspectivă a eficienței, combinate cu designul spectaculos care va reuși să-ți surprindă plăcut invitații încă de la prima vâlvătaie ludică a focului pe lemne.

Astăzi vom vorbi despre îndrăgita sobă pe care ne-o amintim cu atâta nostalgie din zilele și nopțile petrecute la bunici, în vacanțele de iarnă desprinse din povești sau în casa părintească și caldă de la țară. Soba este preferată în locul unui șemineu, în primul rând datorită prețului mai mic. Așadar, este mult mai ieftină, mai accesibilă din toate punctele de vedere și nici nu necesită atât de multă muncă și manoperă, iar rezultatul final e cel puțin la fel de spectaculos.

Un alt motiv pentru care clienții preferă soba este cel legat de montajul acesteia, care se realizează mult mai facil, într-un timp foarte scurt și cu costuri reduse. Astfel, cu un buget mai mult decât rezonabil, gama de sobe Valcea pe lemne, reușește să livreze beneficii comparabile cu aproape orice model de șemineu tradițional!

Și pentru că, în catalogul cu peste 9000 de produse și accesorii termice al sibienilor de la PEFOC, gama diversă nu ne-ar fi permis ca într-un singur articol, să cuprindem toate variantele disponibile, am ales să vă prezentăm succint, soba din fontă - una dintre cele mai apreciate modele printre clienții din România.

Așadar, dacă ești în căutarea unei soluții sigure și care să reziste cu brio testului timpului, specialiștii ne recomandă să ne orientăm către o sobă fabricată complet din fontă groasă. Aceste modele sunt foarte robuste, eficiente și extrem de durabile. Spre exemplu, Soba K9 este fabricată din fontă de minimum 8 mm, cu pereți dubli: un perete la interior, care formează camera de ardere și unul exterior, cel care se vede cu ochiul liber (practic e ca și cum ai avea o sobă încastrată într-alta!). De aceea, investiția într-o astfel de soluție termică este una pe viață, modelul fiind unul foarte eficient și renumit pentru durabilitate.

Din punct de vedere al aspectului, această sobă se mândrește cu o estetică deosebită și vizibilitate amplă asupra focarului. Astfel, focul se vede de pe 2 laturi adiționale în lateralele celei din față. De asemenea, soba dezvoltă și o putere calorică destul de mare (13 kW) și vine în mai multe variante, cu posibilitatea de a fi echipată cu diferite opțiuni suplimentare.

După preferințe, racordarea sobei la coșul de fum se poate realiza, atât în partea de sus, cât și în spatele ei. Este dotată cu reglaj dublu de aer pentru un control cât mai precis asupra procesului de ardere. Soba este echipată cu sticlă ceramică rezistentă la temperaturi ridicate, de până la 800° C.

Așadar, meșterii sibienii ne sfătuiesc să investim inteligent într-o sursă de căldură perfectă pentru confortul casei sau cabanei de la munte, unde vom putea petrece clipe de neuitat alături de familie, prieteni sau de persoana iubită.

În plus, magazinul on-line pefoc.ro îți stă la dispoziție cu o ofertă potrivită pentru toate gusturile, extrem de variată, de sobe din fontă, teracotă sau din oțel, înnobilate cu șamotă pentru un finisaj elegant și eficient în același timp, dar și cu o gamă cuprinzătoare de șeminee pe lemne, pe gaz sau peleți ori cu reduceri seminee electrice. Vei avea parte de consultanță dedicată, transport gratuit pentru produsele voluminoase, alături de garanția calității lucrului bine făcut în slujba confortului termic absolut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe