Avantajele și dezavantajele de a avea un profesor de engleză online

vineri, 24 septembrie 2021

Avantajele și dezavantajele de a avea un profesor de engleză online

Unde să găsiți un meditator de engleză online 

În zilele noastre, tot mai multe companii și universități solicită un anumit nivel de engleză doar pentru a putea aplica. Acest lucru pune presiune pe mulți oameni pentru a-și îmbunătăți limba engleză, fie că abilitățile de conversație, engleza pentru afaceri sau gramatica. Alții vor pur și simplu să învețe engleza pentru distracție. Acest lucru a dus la o cerere imensă de profesori și este posibil să nu știți exact unde să vă găsiți propriul profesor privat. Din fericire, există multe platforme online care vă pot ajuta să vă găsiți profesorul perfect, precum LiveXP , Cambly, Verbling, Tutor, iTalki Justlearn și WyzAnt.

Avantajele meditatorilor de engleză online

Problema principală care îi împiedică pe oameni să-și urmeze visele de învățare a limbii engleze sau să deschidă ușile către noi oportunități de carieră este lipsa de timp. Clasele online sunt ușor de accesat de toată lumea, motiv pentru care au crescut în popularitate în ultimii ani. Acestea sunt ideale pentru persoanele cu programul încărcat, care se luptă să găsească timpul pentru hobby-uri, chiar și pentru cele importante, cum ar fi învățarea unei limbi. Cu un profesor de engleză online puteți învăța oricând, oriunde. Puteți participa la un curs rapid de conversație în timp ce mergeți la serviciu sau la o lecție de gramatică în timp ce stați pe canapea.

În zilele noastre, majoritatea oamenilor au acces la un smartphone sau computer, ceea ce înseamnă că nimic nu vă poate împiedica pe dumneavoastră sau pe profesorul dvs. să participați la curs, nici măcar o pandemie globală! Flexibilitatea cursului înseamnă că nu veți avea conflicte de programare cu locul de muncă, îngrijirea copiilor sau boli și vă puteți urma cursul fără întrerupere. Nu mai există scuze!

Pe lângă libertatea de amplasare și orele flexibile, există și avantajul presiunii reduse. Unii oameni nu se simt confortabil să fie singuri într-un mediu individual cu un străin, iar altora nu le place presiunea socială a orelor de grup. Lecțiile video elimină nevoia de convorbiri sociale politicoase, astfel puteți trece direct la învățare și nu trebuie să vă ocupați de discomfortul lecțiilor față în față.

Un alt avantaj al cursurilor online de engleză este că puteți găsi cu ușurință un profesor nativ. Încercarea de a găsi un profesor nativ în țările care nu vorbesc limba engleză poate fi dificilă, deoarece există un număr atât de mare de studenți și nu există suficienți profesori calificați sau școli de limbi străine pentru a satisface cererea. Dacă găsiți un meditator nativ, acesta va fi adesea student sau un emigrant în timpul liber, care nu au experiență didactică, materiale sau calificări. În schimb, internetul are milioane de vorbitori nativi de engleză din diferite țări anglofone, cu o gamă de specialități diferite pentru a vă satisface nevoile.

Dezavantajele meditațiilor în limba engleză

În ciuda numeroaselor avantaje ale meditațiilor online, este posibil să simțiți că nu este stilul de învățare potrivit pentru dvs. Cursurile online se pot simți impersonale, deoarece este posibil să nu-ți întâlnești niciodată profesorul față în față. Această lipsă de familiaritate te poate face reticent să te relaxezi în jurul profesorului tău, care este, în esență, un străin.

Autodisciplina este un factor cheie de luat în considerare pentru cei care caută lecții online. Aceasta include abilități bune de gestionare a timpului, deoarece trebuie să vă prezentați la lecție la timp sau să riscați să plătiți pentru sesiunile ratate. Mai mult decât atât, trebuie să finalizați cursul și orice potențială temă, fără încurajări sau presiuni din partea profesorului sau a colegilor de clasă, necesită auto-motivație. În cele din urmă, trebuie să aveți disciplina de a nu trișa, deoarece o căutare rapidă pe Google, fără ca profesorul să observe, poate fi tentantă, dar trebuie să evitați dorința și, în schimb, să învățați să adresați întrebări profesorului și să le spuneți când depuneți mai mult efort.

Abilitățile de calculator sunt fără echivoc importante pentru a lua parte la lecții video. Vi se cere să vă conectați nu numai la un site web sau la o platformă de e-learning, dar uneori va trebui să încărcați fișiere precum documente pentru teme sau să utilizați software de învățare interactiv mai complex. Acestea fiind spuse, lecțiile pot avea loc pe platformele obișnuite de apelare video, cum ar fi Skype sau Zoom, sau chiar pe serviciile de mesagerie social media. Nivelul de tehnologie necesar poate fi un criteriu important de luat în considerare atunci când îți cauți profesorul privat.

Învățarea limbii engleze în lecții private

Cursurile individuale vă oferă un program de învățare personalizat. Spre deosebire de lecțiile de grup, aveți atenția nedivizată a profesorului. Profesorul dumneavoastră va adapta cursul la dorințele și nevoile dumneavoastră pentru a vă ajuta să progresați mai repede și pentru a crea o experiență de învățare mai plăcută.

Pe lângă adaptarea cursului la nevoile dvs. specifice, flexibilitatea cursurilor online vă permite, de asemenea, atât dvs., cât și profesorului dvs. să ajustați lecția la situația dvs. actuală. Dacă sunteți exagerat de obosit, profesorul dvs. ar putea alege să poarte o conversație ușoară sau dacă veți avea un test în curând, profesorul dvs. vă va putea ajuta să revizuiți toate cele învățate. Acest lucru nu este întotdeauna posibil în lecțiile față în față, deoarece profesorul pregătește munca în avans și nu are întotdeauna acces la alte materiale. Meditatorii online, pe de altă parte, au la îndemână întreaga bază de date didactică în timpul fiecărei lecții.

Cum să alegeți un profesor de engleză online

  • Vârstă și sex               

Unii studenți preferă un profesor cu care au lucruri în comun și se pot simți mai confortabil cu cineva de același gen și generație.

  • Calificări și nivel de experiență               

Un profesor școlar cu experiență ar fi ideal pentru a vă ajuta cu exerciții gramaticale și pregătirea examenelor, în timp ce acel nivel de experiență sau formalitate nu este necesar dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de conversație.

  • Limbi vorbite               

Pentru un curs captivant, optează pentru un vorbitor nativ de engleză care nu vorbește și nu înțelege limba ta maternă. Dacă gândul la acest lucru vă descurajează, atunci alegeți în schimb un profesor care vorbește limba dvs. pentru a facilita comunicarea.

  • Buget și ratinguri               

Bugetul dvs. este vital atunci când alegeți un profesor, deoarece doar voi știți ce vă puteți permite. Să știți că profesorii mai experimentați vor percepe mai mult, dar experiența nu este cel mai important factor. O modalitate excelentă de a alege un profesor este să citiți recenzii sau să verificați evaluările lor online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe