250 de copii, tineri și adulți, iubitori de mișcare în aer liber au participat la „Promenada inimilor”

miercuri, 29 septembrie 2021

Comunicat de presă

Duminică, 26 septembrie, la Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat, un eveniment de tradiție, „Promenada inimilor”, la care au participat peste 250 de copii, tineri și adulți, iubitori de mișcare în aer liber.

 

Cluburile Rotary Râmnicu Vâlcea și Râmnicu Vâlcea Cozia, alături de Cluburile Interact Râmnicu Vâlcea și Interact Râmnicu Vâlcea Cozia, au continuat și în 2021 proiectul „Promenada Inimilor,  prin amenajarea aceluiași traseu accesibil, respectiv pe Bulevardul Dem Radulescu din Rm Valcea, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii.

Startul a fost dat duminica, 26 septembrie 2021, ora 10.00, prin organizarea unui cros, la care au fost invitați să participe în primul rând elevii, dar și toți cei dornici de mișcare de toate vârstele.

Evenimentul s-a desfășurat în condiții de siguranță cu sprijinul partenerilor noștri: Primaria Municipiului Râmnicu Vâlcea,  Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, Inspectoratul Județean de Poliție, Jandarmeria Vâlcea, Ambulanța Vâlcea, Crucea Roșie Vâlcea.  Câstigătorii au fost premiati prin acordarea de diplome, premii in bani, dar și cadouri din partea sponsorilor : Boromir, Diana, Annabella, Sanovita, Nordexim, Dumbrafox, Premium Concept Proiect.

Prezența la acest eveniment, a fost una care să ne bucure și să ne dea speranța că mesajul acțiunii noastre de a reminti tuturor că activitatea fizică este cel mai bun mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare, a fost înțeles.

Mulţumim presei, care a susținut în fiecare an această acțiune, profesorilor, partenerilor , sponsorilor și colaboratorilor care de fiecare dată au contribuit la bunul mers al evenimentului.

 

Liliana Dorina Blidaru                                                            

Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2021-2022 

Irina Stratulat

Președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea Cozia 2021-2022 

11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe