Sparle si soparle, 26.08.2021

joi, 26 august 2021
  • Pentru cine are timp, poate să descopere în chip surprinzător, că orașul Călimănești s-a schimbat RADICAL, asta sub conducerea unei administrații locale care s-a dovedit foarte eficientă în ultimii ani. Tocmai de aceea, schimbarea este perceptibilă la nivelul miilor de turiști care asaltează stațiunea și împrejurimile, dornici să cunoască locuri frumoase și să rămână cu amintiri care dăinuie. Orașul Călimănești îi întâmpină astăzi pe turiști sau pe trecători cu un aspect civilizat, demn de o urbe europeană a anului 2021: parcuri moderne, sistem de iluminat public complet nou, clădiri istorice consolidate și restaurate, curățenie, școli și biserici modernizate, plus alte investiții care au dus la renașterea orașului. Cunoscută ca „localitate a pensionarilor care veneau la tratament”, Călimănești este astăzi frecventat de mii de turiști (mulți chiar din Germania), cu precădere tineri. Felicitări primarului Florinel Constantinescu!

 

  • Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, de vineri, 27 august, a fost suplimentată cu trei proiecte de hotărâri: raport aprobare PUZ si RLU, Rm. Vâlcea, pct. Troianu - Aston Tehnology SRL; raport aprobare PUZ și RLU, Rm. Vâlcea, bdul. Dem Rădulescu nr. 38-40 - Bușcă Ion și Bușcă Mihaela; raport aprobare PUZ și RLU, Rm. Vâlcea, bdul. Tudor Vladimirescu nr. 5B - Romeo Impex Com SRL. Reamintim că Primăria Râmnicului a organizat în data 11 august, la Filarmonica „Ion Dumitrescu”, o discuţie publică având drept scop stabilirea unui set minimal de condiţii necesar aprobării Planurilor Urbanistice Zonale în vederea unei dezvoltări durabile şi armonioase a municipului.

 

  • Mihaela Andreianu, șefa Inspectoratului Școlar Vâlcea, a câștigat anul trecut suma totală de circa 1,5 miliarde de lei vechi, din care 700 milioane de lei vechi de la Inspectoratul Școlar, 400 milioane de lei vechi de la Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați, plus indemnizații de la Consiliul Județean Vâlcea, AJOFM, Instituția Prefectului și ARACIP. La bunuri imobiliare, Mihaela Andreianu a menționat în declarația de avere trei terenuri în Băile Olănești, un apartament în Râmnicu Vâlcea și o casă de vacanță în Băile Olănești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe