Actori celebri vin la Vâlcea, angajați ai Teatrului Anton Pann!

vineri, 27 august 2021
Actori celebri vin la Vâlcea…angajați ai Teatrului Anton Pann!
Le-am urat "bun venit" în echipa teatrului vâlcean, tinerilor actori Anca Dinicu și Ștefan Pavel, care vor fi, începând cu data de 30 august 2021, angajații Teatrului Anton Pann.
Anca Dinicu este cunoscută la nivel național ca fiind cea care i-a dat viață personajului Gina Felea, din serialul „Băieți de oraș”. De-a lungul carierei, tânăra actriță a jucat în mai multe piese de teatru, emisiuni și seriale de televiziune (În puii mei, Narcisa: Iubiri nelegiuite etc.), prima apariție fiind la vârsta de 8 ani, într-o emisiune tv alături de Stela Popescu. În trecut, Anca Dinicu a mai lucrat la Teatrul Elisabeta și la Teatrul de Comedie din București.
Despre Ștefan Pavel putem spune că este vâlcean, întrucât mama acestuia s-a născut în județul Vâlcea. Tânărul și carismaticul actor este și el cunoscut din serialul „Mangalița” sau prin rolurile comice interpretate în piese precum: Pescărușul, Cântăreața Cheală, O noapte furtunoasă, Steaua fără nume, etc..
Îi felicit pentru că au ales Vâlcea, le doresc mult succes și să ne încânte cu interpretări cât mai reușite, alături de ceilalți colegi ai Teatrului Anton Pann.
Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe