7 motive să-ți cumperi și tu un generator electric

vineri, 27 august 2021

 

Sursă foto: Shutterstock.com 

„Mama natură” este uneori neprietenoasă, iar vremea devine din ce în ce mai impredictibilă. În cazul în care nu ești sigur dacă să-ți cumperi sau nu un generator electric care să-ți alimenteze gospodăria în timpul vremii nefaste, îți oferim 7 motive pentru care să faci acest lucru. 

Te menține protejat în timpul unei furtuni 

Generatoarele electrice automatizate sunt dotate cu un sistem de monitorizare a conexiunii utilităților la curent electric. Acestea pornesc automat atunci când detectează o cădere de curent, astfel încât tu poți rămâne în siguranță fără cel mai mic efort. 

Generatoarele electrice automatizate au o durată de viață mai lungă decât cele portabile 

Există mai multe tipuri de generatoare. Cele portabile au o autonomie limitata la capacitatea rezervorului de carburant sau a canistrelor de rezerva. În schimb, generatoarele electrice automatizate se conectează direct la sursa de combustibil, fie că e vorba de gaze naturale sau de propan lichid, permițându-le astfel să funcționeze mai mult timp și să genereze suficient de multă electricitate pentru a-ți menține locuința în funcțiune. 

Aparatele electrocasnice continuă să funcționeze chiar și în timpul unei pene de curent 

Fie că e vorba de becuri, de televizor sau de o cadă pentru jacuzzi, un generator îți va menține aparatele electrocasnice în funcțiune, astfel încât tu să te bucuri de confort chiar și în timpul unei pene de curent. Astfel nu va trebui să te mai stresezi de fiecare dată când vine o furtună care afectează rețeaua electrică la care ești conectat, iar dacă lucrezi de acasă, un generator îți va fi cu atât mai util, pentru că vei putea utiliza în continuare laptopul sau PC-ul. 

Frigiderul continuă să funcționeze, menținând mâncarea proaspătă 

Nimic nu poate fi mai neplăcut în timpul unei pene de curent decât faptul că toată mâncarea din frigider se poate strica peste noapte. Un generator electric îți va menține băutura la rece, mâncarea proaspătă și fructele și legumele ferite de umezeala care rezultă în urma decongelării frigiderului. 

Nu vei rămâne fără apă curentă 

În cazul în care gospodăria ta e alimentată de o pompă de apă electrică, riști să rămâi fără apă curentă în timpul unei pene de curent. Acest lucru nu înseamnă doar apă potabilă, dar și apa de care ai nevoie pentru a folosi utilitățile din baie și din bucătărie. Evită toate aceste neplăceri cu ajutorul unui generator electric. 

Copiii se vor simți în siguranță 

În cazul în care copiilor tăi le este frică de întuneric, de trăsnete sau de tunete, un generator electric îți permite să menții luminile aprinse chiar și în timpul unei pene de curent. Alină frica pe care o simt copiii tăi față de furtunile violente păstrând becurile din casă pornite. Poți chiar să le distragi atenția de la furtună lăsându-i să se uite la televizor la emisiunea de desene animate preferată. 

Nu trebuie să miști un deget pentru a porni generatorul 

Dacă afară plouă, tună și fulgeră, poate fi neplăcut, dacă nu chiar riscant, să te duci să pornești generatorul. Din fericire, dacă locuința ta este dotată cu un generator electric automatizat, nu va trebui să faci acest lucru. Generatorul detectează singur penele de curent și se activează imediat ce aparatele electrocasnice nu mai sunt alimentate de curent. Astfel tu poți scăpa de un stres în plus și te poți relaxa chiar dacă vezi că afară vremea se întunecă. 

Acum că ai aflat toate motivele pentru care să îți cumperi un generator electric, nu îți rămâne decât să evaluezi situația și să te decizi dacă vei realiza sau nu o astfel de investiție în gospodăria ta. 

Evită toate neplăcerile cauzate de penele de curent cu ajutorul unui generator electric și vei putea sta liniștit chiar și în timpul unei furtuni. 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe