Încă un ”succes” răsunător al Alianţei ”PNL-USR: Frână pentru Râmnic”!

marți, 9 februarie 2021
Ieri am fost nevoit să transmit către CEZ România S.A. o adresă prin care îmi exprimam regretul pentru faptul că nu am putut obţine, în termenele convenite, acordul Consiliului Local Râmnicu Vâlcea pentru proiectul de amplasare a unei centrale fotovoltaice cu o putere de 15 kw la Liceul Tehnologic ”Ferdinand I”. Le mulţumesc, şi pe această cale, responsabililor CEZ România pentru propunerea pe care ne-au făcut-o de a monta o astfel de instalaţie, în valoare de 15.000 Euro, la Liceul Tehnologic ”Ferdinand I”, în condiţiile în care nu se solicita nici o implicare a bugetului local (toate cheltuielile fiind suportate de CEZ), unitatea şcolară ar fi beneficiat de energie electrică ”verde” suficientă nu doar localului şcolii, dar şi anexelor aferente sau instalaţiei de iluminat nocturn de pe terenul de sport, iar o astfel de colaborare s-ar fi constituit într-un exemplu de succes şi pentru alte şcoli din municipiu.
Acest eşec şi pierderea unei finanţări consistente se datorează EXCLUSIV consilierilor locali ai PNL-USR-PLUS: în cele două şedinţe de Consiliu Local în care proiectul de hotărâre referitor la aprobarea amplasării acestei centrale fotovoltaice a figurat pe ordinea de zi, Alianţa ”Frână pentru Râmnic” nu a găsit de cuvinţă să voteze ”pentru”, abţinându-se ţâfnoasă la şedinţa din 28 ianuarie şi chiulind cu neruşinare la cea din 5 februarie!
Acesta este adevărul! Degeaba lansează acum viceprimarii lozinci heirupiste odată cu revenirea în Primărie (unde refuză, în continuare, să semneze condica de prezenţă!!): o simplă fanfaronadă on-line, în spatele căreia se ascund doar interese de grup şi de partid, dorinţa de a sabota administraţia locală, un dispreţ profund la adresa tuturor râmnicenilor şi lipsa celor mai elementare cunoaştinţe legislative în domeniu!
Din păcate, contabilizarea eşecurilor şi pierderilor de care are parte Râmnicul din cauza Alianţei ”Frână pentru Râmnic” este de abia la început...
Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe