Ucenicie și stagii pentru șomerii în Vâlcea

vineri, 8 ianuarie 2021

ANOFM continuă proiectul Ucenicie și stagii pentru șomerii non-NEET din Regiunile mai puțin dezvoltate a fost prelungită cu 15 luni, respectiv până la data de 28 februarie 2022.

AJOFM Vâlcea  are repartizate 50 contracte de ucenicie din care 22 ucenici pentru persoane de etnie romă și 3 contracte de stagiari.

Convențiile pentru contractele  de ucenicie este necesar să fie încheiate pe 1 an de zile, pentru nivelul 2 de calificare,  până la data de 28 februarie 2021 astfel încât activitățile să fie finalizate până la 28 februarie 2022.

Angajatorii care desfasoară programe de ucenicie sau stagii de practică vor beneficia de un sprijin financiar în valoare de 2.250 lei/luna/ucenic/stagiar pe toată durata contractului de ucenicie/stagiu încheiat, cu conditia menținerii raporturilor de muncă ale acestor categorii de persoane pe perioada contractului de stagiu/ucenicie.

Persoanele interesate pot accesa site-ul atat site-ul www.anofm.ro, secțiunea Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea/Comunicate de presă, cât și pagina de Facebook a institutiei, denumită “Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe