Ziaristul Tiberiu Pirnau: „Profesionistii” PNL - Ministrul Finantelor, Florin Cîțu, nota 4 la examenul de treapta a doua de la Liceul Energetic - Ramnicu Valcea!

joi, 3 decembrie 2020
 Valceanului Florin Cîțu, 47 de ani, ministru liberal al Finanțelor, nu i-a prea placut cartea in adolescenta! Chiar daca acum se lauda cu tot felul de diplome universitare obtinute prin America, Cîțu a avut mari probleme cu sistemul de invatamant din Valcea! Surse din Inspectoratul Scolar Valcea ne-au confirmat informatia ca musiu Cîțu a obtinut in anul 1988, la examenul de treapta la Liceul Energetic din Ramnicu Valcea, nota 4 si a fost nevoit sa studieze la... scoala profesionala! In acest moment au fost puse in functiune relatiile familiei Cîțu si directorul liceului din acea perioada, profesorul Ion Urea, l-a mutat din pix pe tanarul Cîțu la liceu! Dupa terminarea studiilor liceale, actualul ministru a dat examen la Academia de Studii Economice Bucuresti -  fara succes, de vreo doua ori, dupa care s-a lasat pagubas intrand la o universitate privata Romano-Americana. Din acest punct se cunoaste traseul, pe filiera SIE (spun gurile rele).
De la nota 4 in liceu, Cîțu a facut facultate si masterat în economie la Iowa State University  (2002) și doctorand al aceleiași universități. Fost economist al Băncii Naționale a Noii Zeelande și în cadrul Băncii Europene de Investiții. Economist-șef în ING Bank (2006-2007) și șef al departamentului Piețe Financiare. Consultant și analist economic. Senator din 2016.În calitate de ministru de Finanțe, din 2019, Cîțu și-a asumat construirea bugetului pe un deficit bugetar de 3,6^, peste ținta de 3% asumată de România prin tratatele UE. S-a remarcat prin gestul de a fi tăiat din bugetul pe 2020 cea mai mare parte din bugetul PNDL 2 – programul de dezvoltare locală destinat primariilor.
Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments on “Ziaristul Tiberiu Pirnau: „Profesionistii” PNL - Ministrul Finantelor, Florin Cîțu, nota 4 la examenul de treapta a doua de la Liceul Energetic - Ramnicu Valcea!”

 1. Asta este tehnica folosita de cap de creta si betivanul sica. Se folosesc de prosti dupa care ii sacrifica ca pe niste jagardele.
  Modelul este preluat de la chiorul betiv si turnator ordinar care , dupa ce a facut-o pe "oamenii nu vor sa vorbeste cu mine" europarlamentar , a bagato la puscarie pe cea care a propulsato pe analfabeta.
  Nu pot sa cred ca sint atitia prosti pe aceasta lume iar unii raspund la apelativul citu pirti , nota patru la examenul de treapta.
  Si chiorul turnator ordinar a spus la fel unor elevi: "eu nu am invatat carte si am ajuns presedinte". Sper sa ajunga si la "beciul domnesc".

 2. Acest individ nu este o personalitate cu activitate cunoscuta.total necunoscut,nu merita o functie carei depaseste posibilitatile si mai nult , a imprumutat Tara incat vor avea de platit deneratii intregi !

 3. […] ”Valceanului Florin Cîțu, 47 de ani, ministru liberal al Finanțelor, nu i-a prea placut cartea in adolescenta! Chiar daca acum se lauda cu tot felul de diplome universitare obtinute prin America, Cîțu a avut mari probleme cu sistemul de invatamant din Valcea! Surse din Inspectoratul Scolar Valcea ne-au confirmat informatia ca musiu Cîțu a obtinut in anul 1988, la examenul de treapta la Liceul Energetic din Ramnicu Valcea, nota 4 si a fost nevoit sa studieze la… scoala profesionala! In acest moment au fost puse in functiune relatiile familiei Cîțu si directorul liceului din acea perioada, profesorul Ion Urea, l-a mutat din pix pe tanarul Cîțu la liceu! Dupa terminarea studiilor liceale, actualul ministru a dat examen la Academia de Studii Economice Bucuresti – fara succes, de vreo doua ori, dupa care s-a lasat pagubas intrand la o universitate privata Romano-Americana. Din acest punct se cunoaste traseul, pe filiera SIE (spun gurile rele)” scrie Ziarul de Vîlcea. […]

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • https://www.mocanuvicentiu.ro/
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe