|sâmbătă, decembrie 3, 2022
  • Follow Us!

Primarul Mircia Gutău a inaugurat lucrările de amenajare cu dale elastice a trecerii de cale ferată de la Copăcelu 

FB_IMG_1598016886096

Primarul Mircia Gutău a inaugurat cea mai recentă amenajare cu dale elastice a unei treceri la nivel de cale ferată – cea de pe strada Copăcelu, tăiată de calea feroviară uzinală, o zonă în care, anterior acestei investiţii, se înregistrau zilnic ambuteiaje, iar amortizoarele autovehiculelor erau serios solicitate.

Suplimentar s-a amenajat şi porţiunea de cale ferată ce intersecta racordul cu strada Depozitelor – lungimea totală a lucrării ajungând la 25 m – fapt care permite o mai facilă înscriere în trafic a autovehiculelor ce vin de pe această arteră de circulaţie.

Este cea de-a patra astfel de lucrare, după cele de pe strada Gib Mihăescu (finalizată în anul 2018), de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi de pe strada Mihai Eminescu (finalizate în prima parte a acestui an). O investiţie similară se intenţionează a se realiza la traversarea de către strada Drumul Gării a căii ferate în zona Boromir (Râureni), lucrare coroborată cu crearea unei artere de legătură între străzile Drumul Gării şi Depozitelor.

Leave a Response