Primarul Mircia Gutău a inaugurat lucrările de amenajare cu dale elastice a trecerii de cale ferată de la Copăcelu

vineri, 21 august 2020

Primarul Mircia Gutău a inaugurat cea mai recentă amenajare cu dale elastice a unei treceri la nivel de cale ferată – cea de pe strada Copăcelu, tăiată de calea feroviară uzinală, o zonă în care, anterior acestei investiţii, se înregistrau zilnic ambuteiaje, iar amortizoarele autovehiculelor erau serios solicitate.

Suplimentar s-a amenajat şi porţiunea de cale ferată ce intersecta racordul cu strada Depozitelor - lungimea totală a lucrării ajungând la 25 m – fapt care permite o mai facilă înscriere în trafic a autovehiculelor ce vin de pe această arteră de circulaţie.

Este cea de-a patra astfel de lucrare, după cele de pe strada Gib Mihăescu (finalizată în anul 2018), de pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi de pe strada Mihai Eminescu (finalizate în prima parte a acestui an). O investiţie similară se intenţionează a se realiza la traversarea de către strada Drumul Gării a căii ferate în zona Boromir (Râureni), lucrare coroborată cu crearea unei artere de legătură între străzile Drumul Gării şi Depozitelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe