Sparle si soparle, 27.07.2020

duminică, 26 iulie 2020
 • „Dacă tăcea, filozof rămânea”, am putea spune despre subprefectul liberal Sebastian Fârtat, cel care s-a găsit „mare specialist” în criticat activitatea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vâlcea. Nu vrem să luăm apărarea nimănui din DGASPC, dar cel mai bine cunosc problemele din instituție conducerea și cei peste 1000 de angajați care trudesc zi de zi pentru bunul mers al unității. În cele 9 luni de mandat, imberbul Fârtat nu s-a făcut remarcat cu... nimic în activitatea Prefecturii, nici măcar cu o declarație sau o acțiune civică. De unde cunoaște activitatea DGASPC numitul Fârtat când nu a ieșit niciodată din biroul luxos din Prefectură ca să vadă realitatea din centrele de îngrijire bătrâni sau din căminele de copii orfani, aflate în subordinea DGASPC Vâlcea?!?

 

 • În cadrul unui sondaj de opinie realizat la comanda PNL Vâlcea, dar ținut la STRICT SECRET, candidatul liberal la Primăria orașului Berbești, Milorad Cumpănășoiu, este plasat abia... pe locul 3, după candidații PSD și USR. Este de la sine înțeles că, după 12 ani de conducere incompetentă liberală, oamenii din Berbești s-au săturat de orice înseamnă „galben” și vor să schimbe ceva la Primărie. Din păcate, localitatea are în continuare „renumele” de cea mai săracă și urâtă din județul Vâlcea. Sondajul de opinie a fost realizat în perspectiva alegerilor locale programate în data de 27 septembrie 2020.

 

 • Din diverse „venituri”, fostul deputat PSD Anton Mițaru a câștigat anul trecut suma de peste 750 milioane de lei vechi, din care 640 milioane de lei vechi din trei pensii (de serviciu, de revoluționar și de... handicap), plus alte 110 milioane de lei vechi din calitatea de membru în consiliul de administrație al companiei de transport ETA. Controversatul Mițaru nu are alte bunuri imobile sau mobile, în afara unui apartament în Râmnicu Vâlcea cumpărat în 1996 de la TMUCB și a unui teren extravilan de 1000 mp. Pentru cine nu știe, spunem că Anton Mițaru a fost în perioada 1992-2000, preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, apoi a fost scurt timp director comercial la Oltchim, după care, în perioada 2000-2004, a fost deputat PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Sparle si soparle, 27.07.2020”

 1. Cu privire la locul de munca al d-lui Anton Mitaru, ca director comercial la OLTCHIM R.V., va rog sa aveti amabilitatea de a va documenta mai atent D-l Anton Mitaru nu a fost niciodata in perioada 1990-2000, angajatul Oltchim. A nu se confunda cu regretatul, Dr,ing. Ion Calea,care a detinut functia de director la Divizia Agro- Fabrica de Conserve Raureni.

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe