|vineri, decembrie 9, 2022
  • Follow Us!

Record de infractiuni comise de un tanar din Budesti 

beat volan

 

         Polițiștii vâlceni acționează în sistem integrat alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență.

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliției Rurală Milcoiu au oprit pentru control pe raza comunei Budești, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comună.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea cu ocazia controlului efectuat conducătorul auto nu a avut asupra sa declarația din care să rezulte motivul deplasării, acesta fiind sancționat contravențional cu 5000 lei.

Leave a Response