Biroul National al PNL a validat candidatura lui Virgil Pirvulescu la Primaria Municipiului Ramnicu Valcea

marți, 10 martie 2020

𝗕𝗶𝗿𝗼𝘂𝗹 𝗡𝗮ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗣𝗡𝗟 𝗮 𝘃𝗮𝗹𝗶𝗱𝗮𝘁 𝗰𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗹𝘂𝗶 𝗩𝗶𝗿𝗴𝗶𝗹 𝗣î𝗿𝘃𝘂𝗹𝗲𝘀𝗰𝘂 𝗹𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗺ă𝗿𝗶𝗮 𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗥â𝗺𝗻𝗶𝗰𝘂 𝗩â𝗹𝗰𝗲𝗮.

↗️ Biroul Politic Național al PNL s-a reunit luni, 09 martie 2020, pentru a discuta mai multe chestiuni de natură politică, printre care și candidaturile la primăriile municipiilor reședințe de județ. Era nevoie de acest demers final pentru ca râmnicenii să cunoască cu siguranță cu cine vor vota la alegerile locale din acest an.

↗️ Este deja bine cunoscut faptul că cei din conducerea PNL Râmnicu Vâlcea au stabilit, la începutul lunii martie, în ședința de validare, că Virgil Pîrvulescu va fi candidatul la primăria municipiului reședință de județ. Astfel, candidatura lui Virgil Pîrvulescu la primărie a fost validată luni, 09 martie 2020, de către Biroul Politic Național al PNL în unanimitate, iar cu această ocazie urmează să fie stabilit un plan de acțiune pentru perioada imediat următoare privitor la etapele derulării campaniei electorale pentru alegerile locale.

↗️ PNL Vâlcea are totală încredere în devotamentul și acțiunile candidatului față de cetățenii municipiului Râmnicu Vâlcea. Avem dreptul de a transforma Râmnicu Vâlcea într-o adevărată urbe europeană, totul prin candidatura lui Virgil Pîrvulescu, dar și cu sprijinul partidelor de dreapta și pro europene. Astfel, facem un prim pas spre a elimina din administrația vâlceană domnia bunului plac, amatorismul și clientelismul din ultimii ani, iar pentru acest demers va fi lansat programul de guvernare locală a candidatului PNL la funcția de primar.

↗️ Nu mai rămâne decât un singur lucru de făcut de aici înainte: 𝙏𝙤𝙖𝙩ă 𝙡𝙪𝙢𝙚𝙖 𝙡𝙖 𝙢𝙪𝙣𝙘ă!

https://virgilpirvulescu.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe