Spania: prima stație publică CNG / GNL se deschide în Regiunea Murcia

vineri, 13 decembrie 2019

 

Naturgy și Disfrimur au deschis prima stație de alimentare cu gaz natural în Molina de Segura. Aceasta este situată într-una dintre locațiile DFM Rent a Car (companie care aparține Grupului Disfrimur) și este prima din Regiunea Murcia care permite furnizarea de gaz natural pentru vehicule ușoare și grele, atât în mod comprimat, cât și lichefiat.

Molina de Segura este în prezent una dintre regiunile municipalității Murcia care concentrează cel mai mare volum de companii de transport. Prin urmare, punerea în funcțiune a acestei stații de gaz natural va facilita utilizarea unui combustibil mai economic și mai sustenabil pentru flotele existente în regiune. De asemenea, această stație va servi, de asemenea, flote publice, cum ar fi camioane de colectare a gunoiului și transportul de pasageri urban și interurban.

Această nouă stație de alimentare care se alătură altor două deja existente în Murcia, furnizează CNG atât pentru flotele publice, cât și pentru vehiculele private și va permite o realimentare radială transportatorilor care parcurg coridorul mediteranean, crescând competitivitatea sectorului de transport.

„Considerăm că gazul natural este un vector al viitorului și un angajament pentru o tehnologie a transportului profesional, datorită numeroaselor avantaje economice și ecologice”, a declarat directorul clienților și piețelor Naturgiei, José Luis Gil.

Mai mult, managerul Disfrimur, Juan Sánchez, a comentat: „Compania noastră a optat pentru utilizarea gazului natural de mai bine de 10 ani, deoarece, în prezent, este o alternativă viabilă și sustenabilă pentru transportul rutier de mărfuri. Datorită alianței noastre cu Naturgy, vom ajunge să operăm 10 stații NGV în zona noastră de influență, arcul mediteranean. ”

Rețeaua de alimentare cu gaze naturale continuă să crească în Spania, iar noua hartă a punctelor de alimentare cu combustibil va permite să răspundă cererii din ce în ce mai mari și să consolideze disponibilitatea acestui combustibil pe piață, având în vedere acceptarea mai largă cu care se confruntă NGV-urile.

Sursa: http://www.ngvjournal.com/s1-news/c4-stations/spain-first-cng-and-lng-public-station-opens-in-the-region-of-murcia/

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe