A 8-a generație Volkswagen Golf lansează modelul ce deține un motor TGI pe gaz

marți, 10 decembrie 2019

 

 

De mai bine de patru decenii, Volkswagen-ul Golf este cea mai de succes mașină europeană, fiind singurul model din istoria automobilului care a reușit să dea numele unei clase – ”Clasa Golf”, iar acum, Golf-ul VIII merge mai departe.

Cu noul Golf, Volkswagen începe ofensiva hibridelor, urmând să comercializeze cinci modele de acest tip, odată cu startul tehnologiei 48V: un starter alternator cu curea, baterie lithium-ion de 48V și ultima generație de motoare TSI, adaptate la condusul hibrid – eTSI. Printre beneficiile acestei game se numără scăderea consumului cu 10% (WLTP) și, implicit, un autovehicul extrem de agil și confortabil. Motorizarea eTSI va fi disponibilă în trei variante: 110 CP, 130 CP și 150 CP.

În același timp, cea de-a opta generație a bestseller-ului Volkswagen va fi disponibilă și în două variante Plug-in Hybrid, de 204 CP sau 245 CP. Ambele modele vor fi echipate cu o baterie lithium-ion de 13kW, care oferă autonomie electrică de până la 60 de kilometri, transformând autovehiculul într-unul cu zero emisii de carbon.

Pentru a răspunde nevoilor unei game cât mai variate de clienți, Golf-ul VIII va fi disponibil și cu motorizări clasice, pe benzină (TSI), diesel (TDI) și pe gaz (TGI). Cele pe benzină, în patru cilindri, vor dezvolta 90 CP, respectiv 110 CP, iar cele diesel, tot în patru cilindri, vor dezvolta 115 CP. Nu în ultimul rând, motorizarea pe gaz va dezvolta 130 CP și va înregistra un consum mai mic datorită tehnologiei inovatoare de combustie, TSI Miller.

Sursa: https://newsweek.ro/auto/informatii-oficiale-a-8-a-generatie-volkswagen-golf

 

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe