Un bărbat cu DEMNITATE nu ar face NICIODATĂ asta pentru o femeie! - Tu ai face-o?

luni, 14 octombrie 2019

 

Considerați a fi cei mai puternici dintre reprezentanții celor două sexe, bărbații pot ajunge adesea să fie mult mai sensibili decât damele atunci când vine vorba de sentimente romantice. Atunci când aceștia se îndrăgostesc sau „li s-a pus pata” pe o femeie, sunt în stare să facă multe sacrificii pentru a obține atenția și acceptarea persoanei dorite. În timp ce unele gesturi și eforturi sunt deosebite și chiar lăudabile, altele ajung să îl pună pe orice bărbat într-o lumină deloc flatantă. Acesta poate ajunge să își piardă încrederea și respectul pentru sine. Despre ce lucruri este vorba?

3 lucruri pe care un bărbat nu ar trebui să le facă vreodată pentru o femeie:

 

  • Nu accepta vina pentru toate lucrurile

vina

Cele mai multe femei au obsesia de a avea mereu dreptate, chiar și atunci când au făcut ceva greșit. Stima lor de sine este atât de sensibilă, încât, pentru a o apăra, vor încerca să dea vina pe lucruri sau persoane, doar pentru a se absolvi pe ele de vină. Atât pentru binele tău, cât și pentru binele ei, nu ar trebui să accepți vina pentru ceva care nu îi convine în viața ei. Într-o situație tensionată, ajut-o să privească realist situația, în timp ce o asiguri că ești acolo să o ajuți să treacă peste probleme. Dacă este prea nervoasă pentru a discuta, ar fi mai bine să păstrezi tăcerea și să faci altceva, permițându-i să găsească o modalitatea de a trece peste un episod nefericit. 

 

  • Nu te schimba pentru o femeie

Unele femei sunt foarte frumoase și au o poziție în societate care te face să te gândești că nu ești de nasul lor. Alteori, ai putea găsi alte motive pentru a te schimba pentru o femeie. Nu este ceva greșit să faci îmbunătățiri în ceea ce privește personalitatea sau aspectul tău, dar a le face strict pentru a impresiona o fată, nu este o motivație bună. 

Spre exemplu, dacă ești o persoană sportivă care are un stil confortabil, se îmbracă în trening și adidași, nu vei face o impresie bună dacă vei începe să porți brusc costume. Nu vei avea atitudinea potrivită, te vei simți stânjenit și micul tău proiect va eșua cu siguranță. Încearcă, totuși, să faci mici îmbunătățiri. Spre exemplu, ai putea studia puțin ținutele tale, ai putea să începi să porți blugi în loc de pantaloni de trening, și o cămașă în locul unui tricou. În ziua de azi, e mai ușor să faci astfel de schimbări din moment ce găsești blugi pentru bărbați, precum și alte haine online. 

 

  • Nu te schimba pentru părinții ei
  • socrii

Uneori, ai putea să fii într-o relație cu o femeie și să descoperi că părinții ei nu te prea plac. Ce este de făcut în acest caz? Este posibil ca partenera ta să îți sugereze să te schimbi puțin pentru a fi pe placul părinților ei. O să îți spună să te îmbraci altfel, să vorbești diferit sau chiar să îți compromiți anumite convingeri. De ce să nu faci schimbările acestea?

În primul rând, nu este vina ta că părinții ei nu te plac. Asta este problema lor și, eventual, a partenerei tale. Dacă, pentru ea, părerea părinților ei este mai importantă decât calitățile care au atras-o spre tine, atunci poți să începi să pui la îndoială trăinicia sentimentelor sale față de tine. În loc să te facă să te schimbi, ar trebui să se străduiască să îi ajute pe părinți să descopere motivele pentru care te-a ales ca partener. 

Așadar, fii un bărbat care își păstrează demnitatea în oricare dintre aceste situații. Succes în a găsi perechea care te va accepta și iubi exact așa cum ești! 

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe