Lucruri tabu pe care iubita ta și le dorește, dar nu-ți spune

vineri, 4 octombrie 2019

 

sursa foto: shutterstock

 

În viața intimă am oricărui cuplu există loc de mai bine. Menținerea intensității unei vieți sexuale sănătoase are un rol crucial în relația de cuplu și este nevoie de implicarea ambilor parteneri în jocul fizic al iubirii pentru ca lucrurile să meargă așa cum își doresc. 

Practic nu există diferență între nevoile sexuale ale partenerilor, este evident că fiecare dorește la fel de mult să fie satisfăcuți și să ofere plăcere. Cu toate acestea, sunt multe femei care tind să fie ceva mai rezervate în a-și exprima fanteziile sexuale, iar acest lucru poate afecta viața intimă a celor doi. Chiar dacă el este cel mai atent bărbat din lume și cel mai bun la pat, nu-și va putea niciodată satisface pe deplin partenera dacă nu știe care sunt cele mai fierbinți dorințe ale acesteia.

Iată câteva dintre lucrurile tabu pe care orice femeie și le dorește, pe ascuns, în pat:

 

  • Să vizionați un film erotic împreună, înainte de a trece la treabă

 

Pare un lucru banal, dar femeile mai sfioase nu îndrăznesc să ceară așa ceva partenerului. Un film erotic este preludiul perfect pentru iubita ta și, de ce nu, ar putea fi și o sursă bună de inspirație, să vă determine să încercați lucruri complet noi în pat. Atenție, însă! Spre deosebire de bărbați care preferă scenele pornografice clasice, femeile sunt mai incitate de povești erotice, nu doar de actul sexual propriu-zis al actorilor. Așa că pelicula pe care urmează să o vedetei trebuie aleasă cu grijă.

 

  • Să folosiți jucării erotice în timpul partidei de amor

 

Deși sunt la îndemâna oricui, jucăriile erotice sunt adesea catalogate drept lucruri tabu. Acestea au rolul de a spori intensitatea actului intim și de a vă ajuta pe amândoi să descoperiți o altă latură a plăcerii. Ea s-a gândit, cu siguranță, de mai multe ori până acum la vibratoare dar nu a avut curajul să-ți zică pentru a nu-ți lăsa impresia că nu o poți satisface pe deplin. Când sunt folosite în cuplu, vibratoarele nu țin nicidecum locul bărbatului, ci doar sporesc plăcerea sexuală. În plus, și tu ai de câștigat de pe urma jucăriilor erotice. Cărui bărbat nu-i place să privească o femeie care se autosatisface?

 

  • Să o lași să te domine în dormitor

 

Majoritatea bărbaților preferă să fie ei dominatorii în timpul partidei de amor. Este o chestiune pur masculină, de orgoliu în fața căreia multe femei se simt cumva obligate să se supună de teama de a nu-și supăra sau răni partenerul. Ei bine, trebuie să ții mereu minte că și femeile vor același lucru, dar nu-l spun clar și răspicat prea des. Așa că, din când în când, calcă-ți pe orgoliu și las-o pe ea să te seducă și să preia frâiele în dormitor. Nu ai nimic de pierdut dacă faci asta, iar ea se va simți cea mai frumoasă, puternică și senzuală femeie din lume.

Arta de a face dragoste este ceva ce se învață treptat, odată cu descoperirea partenerului de viață. Poți deveni un adevărat expert în ale amorului dacă ești mai atent la nevoile ei intime și încerci să-i afli cele mai fierbinți fantezii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe