10 lucruri pe care ar trebui să le aibă orice bărbat de peste 25 de ani

vineri, 4 octombrie 2019

 

După vârsta de 25 de ani, începi să pui mai mult preț pe calitatea și scopul lucrurilor pe care le deții. Îți dorești produse bine făcute, de care te vei putea bucura o perioadă lungă de timp fără să întâmpini probleme.

Există anumite produse de care ai neapărat nevoie deoarece îți vor face viața mai ușoară. Spre exemplu, o pereche bună de pantofi te va ajuta nu doar să arăți elegant, ci și să te simți confortabil dacă ești nevoit să stai toată ziua în picioare.

Iată câteva lucruri care nu ar trebui să îți lipsească:

1. Un ceas bun

barbat (4)

Nu ai nevoie de cel mai scump Rolex, dar modelul ales ar trebui să fie de cea mai înaltă calitate. Dacă dai mai mulți bani pe ceas, ai șanse mai mari să reziste în timp astfel încât să îl poți lăsa chiar moștenire strămoșilor.

2. Pantofi sport

barbat (6)

Un bărbat care se respectă are grijă de înfățișarea lui. Poți face asta practicând un sport - mers la sală, alergat, kick-box. Dacă vrei să eviți eventualele accidentări, investește într-o pereche bună de pantofi sport, care să fie comozi și să îți ofere libertate de mișcare.
3. Cămăși pentru fiecare ocazie

barbat (2)

Alege să porți cămăși pentru bărbați slim fit deoarece se mulează foarte bine pe corp și îți evidențiază atuurile. Fă-ți o colecție de cămăși din diferite materiale și în diferite culori astfel încât să fii pregătit pentru orice ocazie.

4. Un cuțit de buzunar

barbat (11)

Un cuțit de buzunar este util într-o multitudine de situații: trebuie să decojești un măr, să deschizi o sticlă, să tai un cablu, să cureți un pește de solzi și multe altele. Alege unul de calitate ca să nu fii nevoit să îl ascuți constant.

5. Un troller de calitate

barbat (10)

Chiar dacă nu călătorești extrem de mult, tot e bine să ai un bagaj pe care știi că te poți baza. Alege unul care să respecte dimensiunile cerute de majoritatea companiilor aeriene și care să fie rezistent la lovituri și zgârieturi.

6. Decantor pentru băuturi

barbat (9)

Un decantor este obligatoriu dacă îți place să bei vin sau whisky, deoarece le expune la aer și astfel aromele ies la suprafață. Este un simbol al eleganței, pe care îl poți folosi și pentru apă, dacă nu obișnuiești să bei alcool.

7. Artă

barbat (3)

Nu fiecare obiect din casa ta trebuie să fie practic. Poți deține lucruri doar pentru aspectul lor estetic. Dacă îți place un anumit artist, poți alege să îi expui lucrările pe pereții tăi. Te vei bucura de fiecare dată când le vei vedea.

8. Produse de îngrijire

barbat (8)

Pentru un aspect îngrijit, nu folosi produse 3 în 1, potrivite pentru păr, față și corp. Dacă ai trecut deja de vârsta de 35 de ani alege lucruri care vor avea grijă de pielea ta și te vor ajuta să arăți cât mai tânăr. Poți începe cu un gel de curățare pentru față și o cremă hidratantă.

9. Prosoape bune de baie

barbat (5)

Halatul de baie este deseori greu de folosit. În schimb, prosoapele vin în diferite mărimi pentru diferite părți ale corpului. Alege unele groase, de bună calitate, care să nu îți zgârie pielea și să reziste la multe spălări.

10. O tigaie de fontă

barbat (7)

Chiar dacă nu ești foarte pasionat de gătit, tot îți mai faci câte un burger sau o friptură delicioasă. Dacă vrei să iasă extraordinar, investește într-o tigaie de fontă. Aceasta menține temperatura constantă, pentru ca mâncarea ta să fie gătită perfect.

Pentru o viață confortabilă, poți să achiziționezi cât mai multe din produsele detaliate mai sus. Astfel, vei arăta mereu la patru ace și te vei bucura de clipe de relaxare bine meritate.

Sursă foto: Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe