O boală cumplită umbrește fericirea unei familii din Râmnicu Vâlcea. Povestea unor oameni greu încercați de viață prezentată la „Visuri la cheie”

marți, 24 septembrie 2019

Povestea emoționantă a unor oameni greu încercați de viață este prezentată la „Visuri la cheie”. Boala de care suferă Marius, tatăl unei fetițe în vârstă de 4 ani, a dat peste cap toate planurile de viitor ale familei sale. De Livia Lixandru, Marți, 24 septembrie 2019, 11:29 De data asta, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi ajung în Râmnicu Vâlcea și vor aduce din nou zâmbete și fericire în familia Ciobănică: Marius, Tatiana și micuța Karina (4 ani) vor avea parte de una dintre cele mai frumoase surprize din viețile lor.

În familia Ciobănică, o boală cumplită face ca totul să fie mai complicat. Marius, stâlpul familiei, suferă de scleroză multiplă, iar boala i-a furat echilibrul, independența și puterea de muncă. „La un moment dat, pur și simplu nu-mi mai mergea mâna, mi s-a încleștat. Parcă a picat cerul pe mine! Boala mi-a luat mâna și mi-a luat ce puteam să fac. Mă simt neputincios”, spune bărbatul. Înainte ca boala să pună stăpânire pe viața lui, Marius și Tatiana au început să-și construiască o casă. Odată cu această suferință s-au schimbat și prioritățile lor, Marius nu a putut continua să lucreze pentru căminul lor, iar acum sunt nevoiți să locuiască, toți trei, într-o singură cameră. Fără condiții sau apă curentă, Tatiana este cea care are grijă de locuință, merge la serviciu și cară, zilnic, apă de la fântână.

familia-683x1024
Citeşte întreaga ştire: O boală cumplită umbrește fericirea unei familii din Râmnicu Vâlcea. Povestea unor oameni greu încercați de viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe