Sparle si soparle, 18.10.2018

miercuri, 17 octombrie 2018
  • Neconcordanţe se regăsesc în declaraţia de avere a noului consilier judeţean PNL Claudiu Popa (înlocuitorul mult prea rebelului Cristi Iliescu), care menţionează că are domiciliul stabil în Râmnicu Vâlcea, lucrează la CEC Bank din Bucureşti, iar rubrica salarii a trecut-o ... la cadouri, „uitând” să menţioneze şi suma încasată în 2017 de la CEC. „Cetăţeanul turmentat” Claudiu Popa precizează apoi că este membru în sindicatul salariaţilor de la CEC Bank Râmnicu Vâlcea, asociat la firma SC Erra Advertising SRL Vâlcea, deţine două terenuri în Călimăneşti (de 1.233 mp) şi în localitatea Sanpaul din judeţul Mureş (de 25.000 mp), un apartament în Râmnicu Vâlcea şi o vilă în Călimăneşti, la care se adaugă o maşină Dacia Logan.

 

  • Aşadar, pierderea DEFINITIVĂ a procesului la Curtea de Apel Piteşti de către liberalul Sabin Lungoci, fost director de tristă amintire al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea, demonstrează cât de „bun” a fost... avocatul. Acesta din urmă se bătea cu pumnii în piept pe la şedinţele Consiliului Judeţean că nu are cum să piardă acest proces şi Lungoci va fi repus în fruntea instituţiei respective, după decizia defintivă a instanţei. Numai că lucurile s-au schimbat cu 180 de grade pentru avocat şi Curtea de Apel Piteşti a admis în 16 octombrie recursul Consiliului Judeţean Vâlcea şi a casat sentinţa şi în rejudecare, a respins cererea reclamantului. A fost respins şi recursul reclamantului Lungoci, ceea ce înseamnă că profesorul Alin Pavelescu rămâne şef la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea.

 

  • În cadrul întâlnirilor periodice pe care prefectul Florian Marin le are cu instituțiile din coordonarea Instituției Prefectului Vâlcea, zilele trecute s-a deplasat la sediul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Vâlcea, unde a avut o discuție cu conducerea și cu angajații direcției menționate. În cadrul acesteia, atât directorul instituției, Bogdan Marinescu, cât și angajații direcției i-au prezentat prefectului problemele cu care se confruntă instituția, în mod special pe linia lipsei de de personal, a nivelului scăzut de salarizare și a personalului insuficient de asigurare a funcționării și întreținerii celor 3 tabere școlare aflate în portofoliul DJTS Vâlcea.

 

  • Interventie in forta a politistilor in cartierul Ostroveni din Ramnicu Valcea. Miercuri, la ora 18.15, mai multe masini pline cu politisti in civil au blocat in trafic, pe podul de la Kaufland, un autoturism de teren. Soferul a incercat sa fuga, dar a fost retinut in forta de politisti, care l-au somat initial cu pistoalele. Din primele informatii, interventia a fost efectuata de politistii argeseni in colaborare cu cei valceni. Vom reveni cu detalii...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe