|sâmbătă, octombrie 31, 2020
 • Follow Us!

Un sut in fund, un pas inainte: Fostul prefect Cornoiu, angajat la BNR cu salariu de 100 milioane 

dumitru-cornoiu-prefect-valcea

• Fostul prefect de Vâlcea Dumitru Cornoiu a ajuns „pe cai mari” şi a reuşit să prindă postul… de consilier la Banca Naţională a României (BNR) pe un salariu de peste 100 milioane de lei vechi lunar. Se pare că D.N. Cornoiu a avut „pile” puternice pe filieră masonică pentru că altfel nu înţelegem cum un individ fără pregătire economică a ajuns mare consilier al guvernatorului Mugur Isărescu. Mai spunem doar că numitul Cornoiu are facultatea de psihologie la fosta Academie de partid „Ştefan Gheorghiu”, a fost şeful laboratorului de psihologie după 1990, iar din anul 2000 a fost alternativ secretar de stat în Ministerul Muncii şi şeful AJOFM Vâlcea, de unde a şi ieşit la pensie. În decembrie anul trecut, la alegerile parlamentare, a încercat, fără succes, să prindă un post de deputat din calitatea de independent.

One Response to Un sut in fund, un pas inainte: Fostul prefect Cornoiu, angajat la BNR cu salariu de 100 milioane

 1. Ilie B.

  Cita ipocrizie si la PSD. Ca sa ii arate recunostinta dinozaurului pentru serviciile aduse in timp l-a propulsat consilier la BNR.
  Ce sa faca un psiholog la BNR? Este necesar numai daca functionarii si mugur au probleme psihice. Daca da , nu au ce cauta acolo , daca nu , nu are ce cauta dinozaurul.
  Nu ne mai miram de ce lucrurile nu merg.
  Acesta este motivul. Fostii comunisti au capusat peste tot Institutiile statului , dar mai ales acolo unde este purcoiul mare.
  Risine sa va fie si sustinatorilor si lui mugur

   

Leave a Response