Crimă pasională în Vâlcea. O adolescentă de 15 ani, ucisă de concubinul ei de 48 de ani

luni, 13 februarie 2017

 

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a ucis o adolescentă de 15 ani din Râmnicu Vâlcea pentru că nu mai voia să fie iubita lui.

Foto: voceavalcii.ro

Adolescenta şi bărbatul cu 35 de ani mai în vârstă decât ea au trăit în concubinaj, însă acum fata nu mai voia să aibă o relaţie cu el şi plecase acasă la bunica ei.

Remus Răduanu s-a dus în vizită la fată şi s-a enervat crunt când și-a dat seama că aceasta vorbea la telefon cu un alt bărbat și a înjunghiat-o cu un cuțit, după care a fugit. Bunica Teodorei a fost cea care a alertat autoritățile sunând la 112.

Fata a fost transportată de urgenţă la spital, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Oamenii legii au reşit să-l prindă după câtea ore pe Remus Răducanu, autorul crimei, care a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Din primele informaţii se pare că bărbatul avea dese crize de gelozie. Bunica fetei a depus mai multe plângeri la poliţie, susţinând că bărbatul o teroriza pe Teodora. A bătut-o în repetate rânduri, ba, mai mult, i-a dat şi foc la casă.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/crima-pasionala-in-valcea-o-adolescenta-de-15-ani-ucisa-de-concubinul-ei-de-48-de-ani_340576.html#ixzz4YaVV9lvg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe