Contrabandă cu muniție de război la Râmnicu Vâlcea

duminică, 5 februarie 2017

 

Poliţiştii vâlceni au depistat, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, o tânără de 24 de ani, din oraşul Plopeni, judeţul Prahova, care deţinea asupra sa 600 de bucăţi de muniţie pentru arme letale şi neletale.

La data de 3 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier şi Poliţiei Oraşului Băile Govora, au depistat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, pe E.R., de 24 de ani, din oraşul Plopeni, judeţul Prahova, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, deţinând asupra sa, fără drept, 400 de proiectile metalice, calibrul 4,5 mm. şi 200 de bile metalie, calibrul 4 mm.

Din primele cercetări rezultă că, E.R. ar fi transportat muniţia în România, din Grecia, la solicitarea lui C.M.D., de 29 de ani, din Băile Govora, care este cercetat în dosarul penal nr. 431/P/2017, pentru  comiterea infracţiunilor de ameninţare şi  nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Faţă de C.M.D., s-a luat măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, incepand cu  2 februarie a,c.

Acesta este obligat sa se prezinte la Poliţia Oraşului Băile Govora în conformitate cu programul de supraveghere şi îi este interzis să se apropie de persoana vătămată, C.A.C.,  la o distanţă mai mică de 100 de metri, sa  nu comunice cu aceasta direct sau indirect, pe nici o cale, şi să nu depăşească limita teritorială a judeţului Vâlcea, fără încuviinţarea prealabilă a procurorului.

În continuare, faţă de C.M.D. se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe