Reținut 24 de ore pentru tâlhărie calificată

vineri, 27 ianuarie 2017

La data de 24 ianuarie a.c., ora 22.40, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, o persoană a fost deposedată de telefonul mobil, în timp ce se deplasa în zona podului din Goranu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în timp ce deplasa pe strada Gib Mihăescu, în jurul orei 21.30, N.C. a fost abordat de către o persoană pe care nu o cunoştea, dar care, prin agresiuni fizice şi verbale, l-a deposedat de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

Ca urmare a activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit la scurt timp după incident identificarea principalului suspect al faptei, care a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 26 ianuarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de U. M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

În acest sens, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea în vederea dispunerii măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe