Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu: Populația va avea căldură și apă caldă! CET Govora are suficient cărbune!

luni, 9 ianuarie 2017

Directorul CET Govora, Ludovic Zelici, a declarat la comandamentul de iarnă de la Prefectura Vâlcea că unicul furnizor de agent termic pentru încălzirea centralizată din Râmnicu Vâlcea mai are un stoc de cărbune doar pentru următoarele 9 zile. Asta în condiţiile în care meteorologii au avertizat că zilele viitoare gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade, judeţul Vâlcea fiind printre judeţele atenţionate - scrie gazetavalceana.ro

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, liniștește populația județului Vâlcea:

Am discutat cu administratorul juduciar, care m-a asigurat ca avem carbune in stocul curent si stoc de carbune si in rezerva la Berbesti. De asemenea avem si rezerva de stat. Totodata avem un important stoc de pacura si in cazuri de urgenta imediat putem trece pe gaz. Populatia va avea caldura si apa calda iar aburul industrial se livreaza la capacitatile cerute de beneficiarii CET. Urmaresc cu atentie acest aspect. De asemenea in urma aprobarii primite de la Ministerul Energiei CET vinde energie electrică in sistem la un pret foarte bun. Si azi am discutat cu conducerea CET si m au asigurat ca nu vor fi probleme pt populatie si agentii economici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu: Populația va avea căldură și apă caldă! CET Govora are suficient cărbune!”

  1. Felicitari domnule presedinte. Nu acelasi lucru se poate spune despre Institutiile de invatamint si spun asta facind trimitere la Liceul "Gheorghe Magheru" unde frigul ii inspaiminta pe cei care stau la internat. Cred ca ar fi bine sa se verifice aceasta informatie pentru a le crea conditii cit de cit civilizate viitorului tarii.
    Multumesc anticipat pentru masurile ce le veti intreprinde.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe