FOTO / Vâlceanca Adela Popescu, clipe dificile cu Alexandru: "Mă dau cu capul de pereţi"

duminică, 29 ianuarie 2017

Adela Popescu trece prin clipe dificile, dar peste care înceracă să treacă alături de Alexandru. Cel mic este în plină erupţie dentară şi din noapte a făcut zi. Vedeta a povestit prin tot ce trece.

Adela a povestit tuturor mămicilor despre perioada prin care trece băieţelul său Alexandru care este în plină erupţie dentară. Vedea a spus că din noapte a făcut zi.

"Suntem in plina eruptie dentara. Doi dintisori jos and more to come. Mai stiti cand va spuneam ca se trezeste de patru ori pe noapte? Istorie! Un vis frumos! Dulce amintire! Un gand, insa, ma face sa merg mai departe cu optimism. (...) In loc sa ma dau cu capul de pereti ca pustiul face din noapte zi, ma bucur la gandul ca macar eu am antrenament. 🙂
Si ca s-o zic pe aia dreapta, imi rade inima in mine de-a dreptu’ cand ma gandesc ca la cat de grele au fost noptile pana acum pentru mine, aceasta eruptie dentara este pistol cu apa, fata de cum resimt perioada asta mamele copiilor ce au dormit perfect pana acum."
a scris Adela pe blogul său.

Vedeta le-a cerut şi sfaturi mămicilor deoarece ea nu mai ştie ce tratamente să facă cu cel mic pentru a suporta mai uşor durerea. În tot acest timp, Radu este plecat în Thailanda pentru a filma un nou sezon din "Insula iubirii" difuzată pe Antena 1.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit in anul 2015. Pe data de 11 iunie a acestui an, cei doi au devenit părinţii unui băiat căruia i-au pus numele Alexandru.

Sursa> http://m.spynews.ro/monden/foto-adela-popescu-clipe-dificile-cu-alexandru-ma-dau-cu-capul-de-pereti-124356.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe