|luni, august 2, 2021
 • Follow Us!

500 de locuri de muncă la o fabrică belgiană de saltele din Budești! AFLĂ DE-AICI TOATE INFORMAŢIILE DESPRE ANGAJĂRI! 

saltele1

Primarul localității Budești din județul Vâlcea, Ionel Vlădulescu anunță că în scurt timp, la începutul lunii februarie 2017, o nouă investiţie cu capital privat urmează să fie implementată în Parcul Industrial Budeşti – anunţă publicaţia Vocea Vâlcii.

Este vorba de o fabrică de saltele, a unei companii din Belgia, care va dezvolta mai multe hale de producţie și care va crea 500 de locuri de muncă.

”Administrația locală din Budești a fost deschisă și receptivă la doleanțele investitorilor și de aceea vă pot anunța că la 1 februarie o nouă activitatea economică va demara în comuna Budești. Cei din Belgia de la fabrica de saltele au început deja să aducă echipamente, utilaje, la sfârșitul lunii ianuarie va avea loc recepția pentru clădire și apoi vor începe activitatea”, a declarat redactorilor de la Vocea Vâlcii primarul Ionel Vlădulescu.

Ținând cont și de această investiție, numărul locurilor de muncă Parcul Industrial Budeşti va ajunge la 3000 în anul 2017.

FOARTE IMPORTANT: firma care va activa la Budești și va produce saltele se numește DELSEY și are sediul în Râureni, lângă reprezentanța Toyota din Râmnicu Vâlcea.

3 Responses to 500 de locuri de muncă la o fabrică belgiană de saltele din Budești! AFLĂ DE-AICI TOATE INFORMAŢIILE DESPRE ANGAJĂRI!

 1. Ioana

  Buna ziua!

  Ce fel de muncitori calificati si cand vor avea loc, inerviuri si angajari?

   
 2. Ioana

  Buna ziua ,

  Unde se poate depune cv-ul ?

  Multumesc anticipat !

   
 3. Marin mihai nicolae

  Am depus si eu cv dar nu mau sunat..stie cineva un nr de tel

   

Leave a Response