Primăria Râmnicu Vâlcea îşi înfiinţează propriul club de fotbal

luni, 28 noiembrie 2016

  • Primăria Râmnicu Vâlcea pregăteşte înfiinţarea propriului club, care să deţină trei ramuri: handbal, fotbal şi sportul pentru toţi. CSM Râmnicu Vâlcea, club din Liga 2, care ar putea avea de suferit în urma acestei decizii, are în acţionariatul său primăria, cu 33 la sută din acţiuni.

 

Pe siteul oficial al Primăriei Râmnicu Vâlcea a apărut hotărârea prin care se va înfiinţa Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea, club public cu personalitate juridică. Înfiinţarea SCM va fi votată în şedinţa ordinară de marţi a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea, când se va aproba şi organigrama, statul de funcţii pentru club şi reprezentatul primăriei.

La propunerea edilului Mircia Gutău, consilierul său, Alexandru Ghibirdic, va fi desemnat de Consilul Local ca fiind cel care se va ocupa de înfiinţarea clubului, urmând ca ulterior, prin concurs, să fie numit un director general. Conform regulamentului de organizare şi funcţionare, noul club are trei ramuri: handbal, fotbal şi sportul pentru toţi.

Rămâne de văzut dacă secţia de fotbal a Sport Club Municipal va colabora pe viitor cu CSM Râmnicu Vâlcea în privinţa juniorilor, ţinând cont că primăria este şi acţionar minoritar la clubul de Liga a 2-a, cu 33 la sută din acţiuni.

”Vor fi 13 locuri doar pentru posturile din administrativ, toate prin concurs, aceştia vor fi funcţionari publici. Ulterior se va discuta şi despre antrenori, vom vedea câte grupe de juniori vor fi. Se va înfiinţa apoi un Consiliu de Administraţie al clubului. Înfiinţarea acestui club este aprobat din primăvară, era bugetat cu 3 miliarde de lei vechi, care probabil vor fi folosiţi la anul”, a declarat consilierul local Mircea Poenaru, reprezentantul primăriei în AGA de la CSM Râmnicu Vâlcea.

În altă ordine de idei, CSM Râmnicu Vâlcea dezamăgeşte în acest sezon al Ligii 2. La finalul turului, după desfăşurarea a 19 etape, echipe pregătită de Ionel Gane se află pe locul 14, cu 18 puncte, la doar 7 puncte de ultima echipă care ar retrograda.

Sursa: http://liga2.prosport.ro/seria-1/emotii-pentru-csm-primaria-ramnicu-valcea-isi-infiinteaza-propriul-club-16008719

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe