|duminică, mai 9, 2021
  • Follow Us!

Pieton accidentat mortal în comuna Mihăieşti 

accident

Un bărbat şi-a pierdut viaţa ieri, după ce a fost lovit de un autotractor pe DN 64, pe raza comunei vâlcene Mihăieşti, a anunţat IPJ Vâlcea în urmă cu puţin timp. Astfel, la data de 20 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu decesul unui pieton pe DN 64- comuna Mihăeşti.

Echipa operativă ajunsă la faţa locului a stabilit faptul că un conducător auto, de 33 de ani, din municipiul Slatina care conducea un autotractor, iar la km 102+702 m a lovit cu partea dreaptă faţă un bărbat, cu vârstă aproximativă de 50 de ani, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea drumului naţional prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma impactului, a rezultat decesul pietonului, a cărui identitate nu a fost încă stabilită. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultat, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier, dar şi pentru stabilirea identităţii pietonului.

Leave a Response